uf kar grozljivo kake vrtce imete eni
Mi smo pa fulll zadovolni z našim vrtcem. Je pa na vasi. Smo se sem preselili iz mesta in smo super zadovolnji.
V jaslih mamo plenice in robčke tam, tovaršici sta super. Takoj, ko prideš ti ga vzame v naročje in ga odpelje stran, pa mu kej kaže, da ga zamoti, pa sploh ne opazijo, da so starši šli.
Vedno poskrbijo, da so previti, da čim več pojejo za kosilo, da niso žejni, mokri,... Pogovorimo se lahko z vzgojiteljico kadar želimo. Vedno si vzame pet minut časa, če je treba se lahko tudi iz danes na jutri zmeniš za govorilne ure in vprašaš vse kar želiš, kadarkoli.
Pri ta starejšem enako. Jaz se vedno ustavim tam pri vzgojiteljici in vsako jutro malo poklepetava. Mislim, da je to klučno, tole sodelovanje, ker je otrok le več kot pol dneva tam in morava biti obe na tekočem z stvarmi. Ma res nikoli ni problem za pogovor.
Če bi prišel pa ta mali pogrižen domov in to večkrat, pa ajajoja. Jaz bi znooorela. Ma na srečo nimajo nobenega takega v skupini, ma mislim, da bi tovaršice nedvomno to poštimale, ker so res fajn.
Ker je tak vrtec, pol res ni problem pustit otrok tam, pa greš lahko mirno v službo.
Če pa kdaj manjka, sploh ni potrebno nujno sporočit, da ga ne bo, pač vidijo, da ga ni, pa to zapišejo, sploh ni panike.
No meni se zdi lepo, da pokličem, še posebaj, če je kej bolan.
Pa ful hodijo z njimi ven, gledat živalice, ki smo na vasi,... S ta večjim so tudi slive nabirali pri enemu kmetu in kuhali v kuhinji marmelade, pa za veliko noč pekli potičke,... Pa tudi v jaslih dosti ustvarjajo z njimi. mesijo testo,...pol pride kot pujsek,
, no ma glavno, da uživa in da se mu dogaja.