writing-img

Ajm bak!

clock-img

30.03.2005, 10:28

clock-img

Anonimen

Živjo prelepe gospe in gospodične, ki se tukaj zbirate in čakate na svoje sončke!

In sem nazaj. Nekaj časa sva imela pavzo (po eno letnem :sloncek:), da sva se lahko v miru poročila in odpočila. Poročena sva 4 dni in sva še vedno ovita v ponovno zaljubjeno razpoloženje. :love:

Sedaj pa pridno :sloncek: in čakava na moder plusek. Ko bo, pa bo, sva si rekla. Do takrat pa bom redno in veselo klepetala z vami. Imena so že davno izbrana in komaj že čakava, da vidiva, kakšno bo bitje, plod najine ljubezni.
Vsem, ki se trudite želiva, da ugledate svoje bitje čimprej!
Naj se ponovni klepet začne ;)

clock-img

30.03.2005, 10:33

clock-img

raja

pencil-img

133

Lepo, da si ponovno z nami.

Veliko sreče v zakonskem jarmu in da se vama čim prej izpolni želja in ugledata :modri::roza:.

Do takrat pa kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in imejta se rada.

clock-img

30.03.2005, 10:46

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Iskrene čestitke za ta pogumni korak!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

30.03.2005, 10:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ooooo UnderEja!!!:rozica:

Kok si lepo napisala:bravo::bravo::bravo: Midva bova mela maja drugi obletnico poroke, pa se mi še vedno kr nasmeji, ko pogledam prstan na roki:love::love::love:

Ja zdej pa res manjka še samo en moder+, pa potem zdrav:duda::rozica::rozica::rozica:

Ja dej mal opiš kok je blo;)

Tinka

clock-img

30.03.2005, 11:50

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ceprav te se ne poznam, sem se pridruzila RR-ju vmes, ko te ni bilo, ampak ti iskreno CESTITAM ob poroki :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Je res ful fajn biti porocemn, pa se na novo zaljubis a ne:love::love::love::love::love:!

Veliko srece pri :modri::roza:!

Nyah

clock-img

30.03.2005, 18:54

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Midve se ne poznava, pa ti vseeno želim da čimprej zagledaš :roza::modri:, to bi bila res pika na i (mislim po poroki ;) )
Čestitke za poroko, pa srečno! :rozica:

clock-img

30.03.2005, 19:30

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

:rozica::rozica::rozica:Ohoho, pozdravljena gospa UnderEja!:rozica::rozica::rozica:

Sem že mislila kam si jo ucvrla? In ti si že kar gospa postala in zdaj že malo pa boš tudi srečka :nosecka:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:pika:

clock-img

30.03.2005, 22:50

clock-img

Anonimen

Ste prisrčne punce ;) Boste tolk luštne mamice ;) A ne bi bilo luštno, če bi vse v istem mesecu zanosile. hihihihihi. pa bi potem trebuhe primerjale ;)
Midva sva ravnokar iz kina, sva gledala film ZELO DOLGA ZAROKA in sva prišla ven čisto raznežena. Francozi pa znajo narest dober film res!

Jaz sem imela ta mesec samo dva dni menstruacijo in še to samo na wc-ju, tako, da sem čiste vložke metala stran ;) Bomo videli kaj to pomeni ;)

clock-img

31.03.2005, 06:32

clock-img

Moncy83

pencil-img

63

Čestitke tudi z moje strani. Ja je res prou fino bit poročen.:bravo::bravo: Nama se včasih zdi da je blo to šele včeraj bo pa kmalu že eno leto. Upam, da vama čim prej rata zagledati:modri:.

Lep poročni pozdrav.

clock-img

31.03.2005, 08:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

UnderEja ja čestitke ob poroki, tisti plusek pa tudi ziher bo!

Koala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem