writing-img

Akcija Pampers-Mercator - katera igrača je boljša?

clock-img

28.11.2006, 18:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri dveh pleničarjih in stalnem obiskovanju Mercatorja smo pridno nabrali račune že za Tomažkovo železnico, sedaj jih imamo pa spet za 11000 sit. Zdaj pa gledam, kaj naj izberem - za 9000 sit pripada en tak Tomy lokomotiva pritisni in pelji ali pa od Fisher-Price Nihajoča piramida. Kaj je boljše, sploh ne vem, za kaj naj se odločimo. Imate kaj od tega doma, pa mi lahko priporočate?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.11.2006, 19:51

clock-img

tulip

pencil-img

917

Oprosti ker se ti vrivam na temo, zanima pa me do kdaj ta akcija traja? Tudi jaz imam nekaj računov, pa nisem uspela še kartončka vzet....

clock-img

28.11.2006, 20:12

clock-img

mojca*

pencil-img

533

akcija traja do 6.12., če pa bo kateri od vaju še kak račun ostal.....user posted image
sem poslala za tomy pritisni in pelji, mogoče mi bo uspelo zbrat še za nihajočo piramido, oboje se mi zdi fajn....

clock-img

29.11.2006, 09:11

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi imamo nihajočo piramido user posted image

Moje mnenje je, da je piramida s krogci didaktična igrača, ki omoga otroku razvijati več spretnosti: natikanje obročkov, spoznavanje barv, vztrajnost in spomin ...

Če bi se jaz morala odločiti med piramido in vlakom, bi se odločila za piramido user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem