writing-img

Aktiferin kapljice

clock-img

03.02.2009, 21:57

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Zaradi slabokrvnosti smo pri 6m dobili omenjene kapljice (kupljene v avstriji).
Zanima me, če jih je katera uporabljala in če so bile kakšne težave? (opažam, da moja po zaužitju teh kapljic izgubi apetit, pa še zaprlo jo je...da ne omenjam kako so grenke...user posted image )

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

03.02.2009, 23:12

clock-img

lex

pencil-img

6532

boljše par teh kapljic kot naš sirup, ki ga moreš dat po žlicah te pa daš po kapljicah. če imata že zobke se lahko obarvajo na sivo, vendar gre to dol po prenehanju jemanja kapljic. mojima 2user posted image  so ful hitro pomagale, jaz pa sem med 3user posted image  jedla kapsule in so mi tudi ful hitro popravile kri. Meni so boljše kot sirup. pa s kakšnim C vitaminom jih dodaj (naribano jaboljko,...)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

04.02.2009, 10:24

clock-img

dejzi

pencil-img

392

saj vem, da jih je treba dajat, samo, ko se mi pa smili moja mala punčka...celo trese, tako "nagravžne " so ji...user posted image
Kar se pa nosečnosti tiče, sem pa tudi jaz mogla jest sirup proti slabokrvnosti in ob rojstvu je bila njena kri ok...

lex....napisala si, da so jima ful hitro pomagale. Kako si pa vedela, da so pomagale?

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem