writing-img

Akupunktura za nosečnice na Ptuju

clock-img

18.08.2024, 09:45

clock-img

Jona92

pencil-img

1

Zdravo,

v prvi nosečnosti sem hodila na akupunkturo za lažji porod v Kamnico (dr. Gostenčnikova) in bila zelo zadovoljna (rodila ob roku, hitro, brez protibolečinskih sredstev).
Sedaj sem noseča drugič, prav tako imam namen iti na akupunkturo v zadnjem trimestru, ker imam z njo tako dobre izkušnje.

Zasledila sem, da jo izvajajo tudi na Ptuju v ambulanti Milumed.

https://www.ginekologija-lukman.si/akupuktura-za-nosecnice/

Ker mi je to bližje, sem nameravala tokrat iti na Ptuj.
Zdravnico, ki jo izvaja, mi je priporočala tako Izidora (krasna ženska/dula, kamor hodim na jogo za nosečnice), kot tudi moja gin.

Zanima me, če ima katera že izkušnje.

Hvala, lp, Jona

clock-img

18.02.2025, 06:06

clock-img

behavepostulate

pencil-img

1

IZVIRNO SPOROČILO: Jona92

Zdravo,

v prvi nosečnosti sem hodila na akupunkturo za lažji porod v Kamnico (dr. Gostenčnikova) in bila zelo zadovoljna (rodila ob roku, hitro, brez protibolečinskih sredstev).
Sedaj sem noseča drugič, prav tako imam namen iti na akupunkturo v zadnjem trimestru, ker imam z njo tako dobre izkušnje.

Zasledila sem, da jo izvajajo tudi na Ptuju v ambulanti Milumed.

https://www.ginekologija-lukman.si/akupuktura-za-nosecnice/fast food simulator

Ker mi je to bližje, sem nameravala tokrat iti na Ptuj.
Zdravnico, ki jo izvaja, mi je priporočala tako Izidora (krasna ženska/dula, kamor hodim na jogo za nosečnice), kot tudi moja gin.

Zanima me, če ima katera že izkušnje.

Hvala, lp, Jona

Če imate že dobre izkušnje z akupunkturo in so vam jo priporočili, bo verjetno tudi na Ptuju dobra izbira. Posvetovanje z dulo in zdravnico vam lahko dodatno pomaga pri odločanju.

clock-img

20.09.2026, 19:30

clock-img

tedharold12

pencil-img

1

Živjo, tudi sama sem zasledila akupunkturo za nosečnice na Ptuju in me je zanimalo, kako ste bile zadovoljne. Ker mi je Ptuj precej bližje kot Kamnica, bi mi ta možnost zelo ustrezala. Predvsem me zanima, kako potekajo obiski in kdaj v nosečnosti ste začele hoditi. Če ima katera svežo izkušnjo z Milumedom oziroma zdravnico, ki tam izvaja akupunkturo, bom zelo vesela informacij. horror games

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni