cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Album

clock-img

07.04.2005, 16:50

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Ste videle moje pasje prijatelje? :kuza:

Kaj menite o pujskih oz. bullterierjih, znanih po tem da otroke jejo. :zmeden::zmeden:

Nič ni res sem ga imela 12 let, pa ni nobenga pojedu.

LP Tia74

clock-img

07.04.2005, 16:56

clock-img

Anonimen

Jooooooooojjjjjjjjjj, kak so sladki :kuza::kuza::kuza::kuza:. Kje pa si jih staknila? Je na kateri tvoj kuža?

A si boš še nabavila kakega?

clock-img

07.04.2005, 17:01

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Moj je na predzadnji sliki. Pekinezi so od najboljše prijateljice, mešanec v pesjaku je od prijateljev, mladički so od Tanaje. Mala rjava je pa od moje mami.

Una s pujskom je pa za vzorec.

Zaenkrat ne bom nič nabavila, če bi stanovala v hiši bi imela pa če celo psarno. :bravo::bravo:

Blacky, veš da bo :roza:.

clock-img

07.04.2005, 17:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
meni sicer ta pasma, bullterierji, ni všeč ampak se oglašam zaradi tvojega stavka, glede napadalnosti pasme. Mislim, da je vsak pes odraz svojega gospodarja...nekaj sigurno imajo v krvi toda gospodar ima "glavno besedo" pri vzgoji in posledično pri karakterju psa.

Tako, da so tudi bullterierji lahko pravi družinski psi!

lp

clock-img

07.04.2005, 17:12

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Tako je cukerček, kakor vzajaš tako pa je. Tudi čivavo lahko narediš napadalno.

clock-img

07.04.2005, 17:13

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

no ja, sam pojedla bi pa težko koga 8) he he

clock-img

07.04.2005, 19:43

clock-img

SU

pencil-img

919

Ful lepi!!!:kuza::bravo::bravo: Tudi jaz mislim, da je pes odsev svojega lastnika. Tudi, če ima "predpogoje" za napadalnost, nizko toleranco, neučljivost, itd. itd. se da marsikaj narediti, če se lastnik pravilno loti psa in pozna pasmo, ki jo je nabavil! V okolici, kjer živim se vsaj trije bulterierji! Da ne govorim koliko je pitbult. in stafordov... Pa so prav vsi odlični, lepi in PRIJAZNI predstavniki svojih pasem! LP, Saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem