cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija?

clock-img

01.07.2007, 19:59

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Že dva dni opažam, da me srbi med prsti na rokah in prsti ter nart na nogah. Najprej sem mislila, da so me popikali komarji, danes zjutraj pa sem opazila, da imam med prsti in po nartu na nogah alergijo (rdeč posip, ki srbi). Zraven so mi roke in noge še močno zatekle. Ne vem, če bi mogoče vplivala kakšna hrana ali kaj na to. Je mogoče še katera imela to v nosečnosti, jaz sem v 33. tednu?

clock-img

02.07.2007, 13:26

clock-img

annie

pencil-img

1049

Pozdravljena! Sva že dve s tako težavo (sem v 30t nosečnosti), s tem, da meni roke in noge nič ne otekajo. Sploh nimam pojma kaj bi to lahko bilo user posted image , je pa zelo nadležno in zelo srbi. Sem pa bila v lekarni in povedala za mojo težavo, pa je farmacevtka rekla, da so to glivice, tako, da ne vem... Dala mi je Canesten mazilo in bom probala, če mi bo pomagalo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem