writing-img

Alergija?

clock-img

18.04.2005, 10:09

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljeni!

Moj petmesečni sinko se je danes zjutraj zbudil ves pikast. Izpuščaja je sedaj kvečjemu še več. Po moje gre za kakšno alergijo, čeprav je včeraj dobil na novo le Frutek. Menite, da bi bilo dobro, da greva k pediatru? Sicer je dobro razpoložen, tudi vročine danes nima, imel pa jo je v petek in soboto.

Vsak nasvet je dobrodošel!

LP

Pi-kica

clock-img

18.04.2005, 10:13

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Hey. Cist mozno. Si mogoce zamenjala pralni prasek ali mehcalec? Kaksnega novega kupila?

clock-img

18.04.2005, 10:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pi-kica pomoje je to 6 bolezen!
Pri nas je blo isto,2 dni vrocina,pol nic,tretji dan pa flekci povsod!!
Vseeno pa poklici pediatra!!

clock-img

18.04.2005, 10:49

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

ja, šesta bolezen bi lahko bila. Pri nas je bilo sicer 3 dni vročine, naslednji dan pa flekci po celem telesu. Neja je bila dobre volje, tudi ven smo lahko šli (s pikicami, ne z vročino:) ) Po dveh dneh so tudi pikice izginile. Nič hudega;);)

Drugače pa mi danes daj jesti nekaj takega kar je že jedel...pa čez par dni poskusi s tem Frutkom...če spet dobi pikice, je to to:rozica:

clock-img

19.04.2005, 09:27

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Hvala za odgovore, res je šesta bolezen. Sva bila včeraj pri zdravnici in nama je potrdila. Sicer je Samo malo siten, drugače pa ni hudega.

LP

Pi-kica

clock-img

19.04.2005, 09:47

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hehe...sej bo hitro mimo.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem