writing-img

Alergija na folno kislino?

clock-img

29.09.2008, 08:44

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Pred dnevi sem začela z jemanjem tifola. Nekako istočasno se mi je pojavila srbečica vsepovsod. Ko se praskam se naredijo beli "mehurčki" in izgleda kot bi me popikali komarji. Po treh dneh sem zaradi tega prenehala z jemanjem tablet. Ali se je kateri zgodilo kaj podobnega?

clock-img

29.09.2008, 09:32

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Hmmm. Zanimivo. Meni so se tudi naredili fleki po levi nogi navzgor in po levii ritnici. Je pa tko k da bi me komar pičil. Tud srbi tko. Če se spraskam, se pa zagnoji, oz naredi krastica. Pa ne jemljem Tifola, niti nobene druge folne trenutno. Pijem pa krvomočnico. Mogoče po temuser posted image

JanaB, oprosti, ker sem se vštulila na tvojo temo, ma imam zgleda skoraj iste težave, kot ti. Po folni pa nisem imela nikoli srbečice. jemala sem pa CM.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

29.09.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

Nehaj za par dni pa boš videla.
Otak pa ni treba jemat folno,pojej samo veliko hrane ki vsebuje folno kislino

clock-img

29.09.2008, 10:38

clock-img

katka11

pencil-img

332

mozno seveda je. najprej poskusi nehat jest tabletke.
drugac mam pa jest iste tezave in nimajo veze s folno kislino. pomaga mi samo klaritin. kako bom to zrihtala, ko bom, ce bom, zanosila se mi ne sanja.
zdravnica pa pravi naj sama ugotovim na kaj sem alergicna, da je prevec dejavnikov, da bi to oni ugotavljaliuser posted image
jaz ne najdem vzroka, pa sem ze vse probala. nobenih teh tablet proti alergiji pa ne priporocajo v nosecnosti, oz jih odsvetujejo.
mogoce me bo pa pol ko bom noseca nehal srbet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem