cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na klor

clock-img

21.02.2008, 10:40

clock-img

c7

pencil-img

50

Živijo!

Zanima me, če ima kdo podobno izkušnjo ali nasvet.

Pri sinu (skoraj 6 let) se je lani prvič pojavila alergija - smo šli na bioresonaco - od živil nič, je pa bil cvetni prah, pa plesen, pa elektromagnetni smog,.. Najhujši je bil cvetni prah. Po terapijah poleti smo opravili še dve pozimi. In v soboto na kontrolnem pregledu povemo, da ga ob umivanju zelo srbi, in tudi zdravnica sama je opazila majhen lišaj na licu. Ta se je pojavljal tudi že včasih prej, prav tako je dobil taka rdeča lička; koža se mi je zdela občutljiva že od malega, saj se v kakih penečih kopelih ni mogel kopati. No, in takrat testira še klor in pove, da obstaja manjša alergija na klor. Ed teden prej ob kopanju v bazanu ni bilo nobene reakcije.

Torej: srbi in peče ga ob umivanju, in to že, ko se samo namoči. Kaj mi priporočate za umivanje, mazanje? Terapij za to alergijo zaenkrat nimamo, razen če se bo stanje poslabšalo.

Vsak nasvet je dobrodošel.

clock-img

23.02.2008, 18:09

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Zakaj pa ne greste še na terapije za klor?user posted image Moj sin je tudi imel alergijo na klor, pa je imel salo 2 terapiji in mu je alergija izginila.
LP

lana38

clock-img

28.02.2008, 13:37

clock-img

rose

pencil-img

276

Pri nas imamo zelo klorirano vodo. Tako, da imam tudi jaz težave po tuširanju. Hčerka je imela velike težave s kožo, ko smo se sem preselili. Je bila na testiranjih, pa niso nič ugotovili, nobene tiste kreme niso pomagale. Na koncu je njena P ji napisala recept za hladilno mazilo z 10% olivnega olja. In ta krema je zakon. Z njo se tudi jaz občasno namažem. Imave pa obe občasno predele suhe in srbeče kože. Ali je to alergija na klor, to pa ne vem.

clock-img

04.03.2008, 17:07

clock-img

želva

pencil-img

1452

Lahko pa kupiš tak nastavek za tuš, ki naj bi uničil 99% klora
tukaj link
http://www.diva.si/izdelki_notranja.php?id_izdelek=4212

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem