writing-img

Alergija na riž

clock-img

05.10.2008, 10:47

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

V zadnjem času sem v postih zasledila, da omenjate alergijo na riž. Zanima me, kje oz. na kakšen način je bila ugotovljena omenjena alergija, ker mi naši punčki gostimo mleko z rižom (refluks), ponoči ne spimo, še vedno ima krče, zeleno blato,... pa smo itak že na Pregominu.

Hvala za odgovore že vnaprej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

05.10.2008, 12:22

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Ojla. Hmmm, pri nas je enakouser posted image . Imamo Aptamil ADC + riževi kosmiči od Milupe (refluks). Že več kot mesec dni, stanje enako ali slabše: nespanje, krči, jokanje, napenjanje, celo driska ali sluzasto blato. Smo poskusili nič gostiti, pa je manj polival, krči so bli pa še vedno. Naša P sumi na vnetje črevesja (refluks in gastritis smo že itak pokasirali user posted image user posted image user posted image user posted image ).

clock-img

05.10.2008, 13:26

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Kaj pa če je pridružena alergija na sojo. Mi smo imeli težave  s kožo, na krvnih testih je bilo ugotovljena alergija na KM, probali smo Pregomin(soja), se ni izboljšalo, zato smo šli na Allernovo, ki nam še sedaj odgovarja.

Poleg tega lahko zgostite mleko tudi z koruzo (LINO ima izdelke, če le ni problematičen gluten http://mediji.talina.si/index.php?option=com_content&task=view&id=1594&Itemid=4 )
http://www.zanimivo.si/ostalo/V-otroAki-hrani-Lino-Koruza-odkrili-previsoko-vsebnost-glutena/

< Sporočilo je popravil pupic@ -- 5.10.2008 13:28:07 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem