writing-img

Alergolog-na napotnico ali privat?

clock-img

23.10.2009, 12:24

clock-img

Mici7

pencil-img

177

Živjo!

Pri našem 7 mesečniku imamo sum na alergijo na KM. Dobila sva napotnico, klicala na Pediatrično kliniko, čakalna doba 2-3 mesece. Dolga doba. Se mi zdi, da je to kar predolgo, da bi toliko časa čakali ali lahko je mleko in mlečne izdelke in seveda tudi ostalo.

Zdaj bi pa rabila kakšen nasvet za privat alergologa, da bi mogoče bili prej na vrsti (na napotnico).

Kakšne so pa kaj cene, če bi šli samoplačniško? Pregled, testiranje (kožno in na krvi)?

clock-img

23.10.2009, 13:02

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Tudi meni so bile čakalne dobe na PEK predolge, zato sva bila aprila pri Voduškovi v Dravljah. Na napotnico je bila takrat čakalna doba 1 mesec, za samoplačniško se pa ne spomnim koliko je bilo. Mi je bilo pa fino, da sva bila na vrsti res ob uri, ko so naju naročili - čakala sva samo kakšnih 5 minut.

clock-img

23.10.2009, 19:25

clock-img

Mici7

pencil-img

177

Ste delali samo kožne ali tudi krvne preiskave?
Cena je pa menda za pregled in kožne preiskave 100€, za krvne teste pa je potem potrebno doplačati, vendar ne vem koliko.

clock-img

24.10.2009, 17:46

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi smo naredili kožne in krvne teste.

clock-img

24.10.2009, 18:12

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Kaksna je cena za samoplacniski test (kri in kozni) pri voduskovi?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 24.10.2009 18:13:15 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

24.10.2009, 18:30

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kaksna je cena za samoplacniski test (kri in kozni) pri voduskovi?

Jaz sem žal že pozabila, ni pa tako malo. Najbolje da pokličeš.

clock-img

24.10.2009, 22:39

clock-img

Mici7

pencil-img

177

Jaz sem vprašala, pregled + kožni test je 100€, za krvne teste pa je rekla, da je čisto odvisno, kaj se odločijo, da bi bilo dobro narediti.
Če bo kakšna drugažna informacija, bi je bila tudi jaz vesela.

Smo pa v dilemi. Najraje bi šla pa pediatrično, po drugi strani pa bi rada čimprej izvedela kaj je na stvari, da potem vemo ravnati naprej. Najbrž bomo šli kar k Voduškovi samoplačniško, potem pa še na PK. Bomo videli, nekam bo skratka treba, in to čimprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem