cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali ima katera tečaj za maserja/ko ali reflekosetapevta/ko?

clock-img

30.12.2005, 10:04

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Sej naslov teme že vse pove oz. sprašuje.
Obe področji me zanimata in zato razmišljam, da bi oparvila tečaje, nato pa še morda "nacionalno poklicno kvalifikacijo". Nisem pa tega še nikoli počela. Ima kdo kakšne izkušnje? Kako, zakaj, kje...???

clock-img

30.12.2005, 10:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Teh ponudb je malo morje, malo pobrskaj po internetu. Če bi rada poceni opravila tečaj masaže (tajske ipd.), pokliči vašo lokalno Ljudsko Univerzo (izobraževanje odraslih...na našem koncu med drugim organizirajo tudi to).
LP

clock-img

30.12.2005, 10:58

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Ja hvala! info sem dobila na netu, zdaj me pa še zanimajo kakšne osebne izkušnje!?

clock-img

30.12.2005, 10:59

clock-img

Anonimen

Vem, da obstaja neka pot, ko potem dobiš verificirano spričevalo Obrtne zbornice in se lahko registriraš kot refleksoterapevt. Ampak moraš imeti pred tem ustrezno zdravstveno izobrazbo in če ti določeni izpiti manjkajo, jih moraš opraviti.
Vse ostalo so le tečaji za lastno veselje in delo na črno.

clock-img

30.12.2005, 17:04

clock-img

Anonimen

Obrni se na mehurcico, ona je maserka.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem