writing-img

Ali ima uroinfekt?

clock-img

22.12.2007, 18:31

clock-img

marjetka

pencil-img

83

Pri previjanju zjutraj sem opazila, da ima plenička oz. urin v njej zelo neprijeten vonj, čez dan pa tega nisem opazila, sicer nima vročine in ni jokava ali pa da bi bruhala, vendar me zanima če je to znak uroinfekta, kljub temu, da drugih značilnih znakov nima?
lp

clock-img

22.12.2007, 19:17

clock-img

matejad

pencil-img

130

Naš isto, prosim svetujteuser posted image user posted image

clock-img

22.12.2007, 19:37

clock-img

urskas

pencil-img

683

ravno danes smo bili na urgenci po neprespani noči. Pred 3 meseci smo imeli urinoinfekt in sem se bala,  da se je ponovilo...
V glavnem otrok ima vročino tudi do 40, veliko joka in nima drugih znakov (prehlada, viroze...), lahko tudi bruha in zavrača hrano.

LP

clock-img

22.12.2007, 20:49

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

Pri okužbi sečnega mehurja se včasih lahko pojavi neprijeten vonj urina.

Če vonj ne bo izginil (v kakem dnevu), če bo user posted image postal jokav, če bo zraven kakšna driskica, tudi povišana tel temperatura... potem se pa pejte pokazat k P.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

22.12.2007, 21:14

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

ja ful visoka vročina pa hudo jokanje,moja je sam takrat res velik jokala,to takoj prepoznaš,če ne pa k dr pelji otročka,lahk je samo kako vnetjeuser posted image

clock-img

22.12.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Marjetka, otrok ti verjetno čez noč spi? In ga ponoči ne previjaš?

Ker moj spi celo noč in mu plenica zjutraj tako smrdi, kot da bi 100 let hrano tam shranjevala...

clock-img

22.12.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Močan vonj urina je lahko znak tudi, da otrok premalo popije, ima sladkor v urinu...V bistvu bi bilo smoterno kontrolirati diurezo urina. Popitje in lulanje. Količinsko.

clock-img

22.12.2007, 21:43

clock-img

julci

pencil-img

3398

Moja ma tud zjutr grozen vonj plenice,ker se ponoči ne previjamo in je to čisto normalno.Če bi mela urinoinfekt bi bila jokava,vročična,brez apetita,.......smo dali pri sinu to skoz tk da vem kako to zgleda.Tk da ne rabiš panike zganjat,verjemi

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

22.12.2007, 23:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi smo tud pri hčerki dali to skozi in je obvezno prisotna visoka vročina,naša je dobila tudi vročinske krče,ker se ji je hitro povečevala temperatura,tako,da malo opazuj kako bo!

clock-img

23.12.2007, 09:05

clock-img

Teja99

pencil-img

10

Tud mi smo mel uroinfekt (posledica refluksa) in je bla, tko kot so že zapisale, prisotna ful visoka vročina. Se je pa kasneje zgodilo, da ji je urin smrdel, kontrola vode je pokazala, da uronfekta ni, da pa pikica premalo popije...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem