cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali je še kateri kartomantik zadel v polno

clock-img

24.01.2005, 09:18

clock-img

Komet

pencil-img

35

hoj

Pred kakšnim letom smo se pogovarjale o kartomantiku, tiste, ki nismo mogle zanosit. No pa meni je napovedal, da bom zanosila čez 6m in točno ugotovil tudi spol.

Kaj pa ve mislite o kartomantiku?

hvala in lp

clock-img

24.01.2005, 09:19

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Hmmm...a lahko poveš kaj je to? Za tiste ki smo novejše na RR-ju. Prosim! :ups:

clock-img

24.01.2005, 09:34

clock-img

luna39

pencil-img

398

Mene tud zanima, kdo je to oz. kaj je to. Razloži več prosim!LP:zmeden2:zmeden2::rozica:

clock-img

24.01.2005, 09:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Če se ne motm je to tisti k gleda v karte!:)

clock-img

24.01.2005, 09:48

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ja, zveni res tako...

clock-img

24.01.2005, 09:48

clock-img

enci

pencil-img

464

Jaz ne vrjamem prevec v to ...
saj bi po takih napovedih morala imeti ze ene 5 let starega otroka ....
Resnica pa je, da sem tle ze na seznamu fosilk ... :(
Je pa res, da morda katerim tudi zadane!
Se najbolj vrjamem Nev6, ker nas z njenimi napovedmi vedno spravi v dobro voljo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp
enci:metulj:

clock-img

24.01.2005, 10:02

clock-img

pikica05

pencil-img

19

Karomatiki, ja...
- za 1 leto se je zmotil pri srečanju z mojim sanjski moškim :zmeden2:
- glede najine poroke že zamuja 2 leti:zmeden2:
- glede otroka,pa zamuja 1 leto:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

:zmeden2:Ali pa ta moj dragi mogoče ni ta pravi????:zmeden2:
Težko verjamem, da ne bi bil.:angel:

pikica05

p.s. Jaz bi tudi kavo :kava::kava:

clock-img

24.01.2005, 10:02

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Tud jaz neverjamem, kar se mene tiče.

Sem pa slišala za kar nekaj primerov, ko so se napovedi uresničile, pol si pa razlagaš kakor hočeš sreča ali pa resnična sposobnost....:zmeden:

lp

clock-img

24.01.2005, 10:15

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Kam se to piše? Jaz sem zmeraj za take fore! ;)

clock-img

24.01.2005, 10:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sama nism še nikol povpraševala po takih storitvah!:)-
Je pa za naju s fantom spraševala moja tašča in moram priznat, da je že kar veliko zadela. Najbolj pa za najino preteklost. Ko sva se spoznala, ji je ta povedala, da vidi fuuull dougotrajno vezo, ampak ne vidi poroke. No tuki sicer ne vem: ubistvu sva jo 2x že prestaula (zarad okoliščin ne zarad tega da se nebi mela rada).:)- Napovedala nama je otroka, ampak ni vedla točno kdaj bo. Tko da tega pa še čakava!:):)- Tko jst ubistvu v take stvari kar malo verjamem, seveda pa z obvezno rezervo! Velikokrat sm že slišala, da napovejo marsikaj in je potem daleč stran od tega.. Mi je pa 1x samkrat u življenju eden gledal v kavo in priznam da mi je zadeu čisto vse 100%, zato sm se odločla da tega ne bom več počela. Raje ne!:zmeden:

clock-img

24.01.2005, 10:42

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Men sta pa dve šlogarci rekli, da bom imela 100% hčero, ker si sina preveč želim! :)-:)-:)- In kaj sem izvedela čez 2 dni na UZ? Da bo SIN! :)-:)-:)-
Zdej si pa želim hčero, pa bi morala spet tisto ta isto šlogarco vprašat, da mi bo rekla, da bo sin! :)-:)-:)-

usoda je usoda, ki se je spremenit ne da....

clock-img

24.01.2005, 12:00

clock-img

clea

pencil-img

863

Ma ne vem,
jaz bi sicer ful rada vedla kaj me čaka ampak bi se potem fulna to zanašala in pol ko se ne bi uresničilo,bi bila cela panika.
tako da raje počakam in bom že videla,kaj bo ko bo.

Clea

clock-img

24.01.2005, 13:51

clock-img

koala

pencil-img

5539

Punce!
Naše fosilke so enkarat bolj na kupu pisale pa je vsem odgovoril, da še dve leti ne bo nič!

Koala

clock-img

24.01.2005, 14:27

clock-img

buškica

pencil-img

982

Žanka, kakšne podatke si mu pa dala?
hvala za odgovor
buškica

clock-img

24.01.2005, 14:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moja mama mi je tudi šlogala iz kart (v naši družini vsi zasebno neke čirečare delajo, razen mene). običajno vse drži, ampak tokrat pa nisem hotela vedet odgovora.

pa je trdila ves čas da bo fantek. jaz pa, da bo punčka. sem imela v občutku. in sem imela prav.9nebesa

clock-img

24.01.2005, 14:38

clock-img

buškica

pencil-img

982

Hvala, ti sporočim ko dobim odgovor.
lp buškica

clock-img

24.01.2005, 18:52

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

No ja. Pred kakim letom smo mu nekatere fosilke res pisale kot je že rekla Koala in vsem je poslal podobne odgovore - da še (vsaj) dve leti ne bo nič bo pa zagotovo.

clock-img

24.01.2005, 20:10

clock-img

Komet

pencil-img

35

oj

Očitno je men zadel, kako pa naj bi vedel da imam probleme z astmo?
Očitno sem imela srečo in je zadel.
Držim pa še vedno pesti, da se mi pridružite. Priznam da sem se polenila in pravzaprav nimam časa, da bi bila toliko na netu in bila čisto na tekočem z vsem, me pa zanima Anitka, če se je pri tebi kaj premaknilo. Aja napisal mi je tudi, da bom imela sedaj enega pol pa dolgo dolgo časa nič. Upam da je tle falil.

čau čau

clock-img

24.01.2005, 20:29

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj Komet. Ja sem vesela, če je teb vsaj malo zadel (tisti drugi del upam, da ne). Jaz srčno upam, da meni ni in da mi ne bo treba še vsaj eno leto čakat. Jaz pa sedaj drugače čakam, da pride 17.2. in greva z dragim v ambulanto za neplodnost.:(

Pa pa,:metulj:

clock-img

24.01.2005, 21:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Meni je pa zadel, pa sem pisala v kompletu z drugimi fosilkami,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem