writing-img

Ali je že čas za test?

clock-img

03.01.2008, 14:02

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! Bi bila zaenkrat še anonimna, dokler ne ugotovim na čem sem. Moj user posted image ciklus se je malo zamešal. Do 24.10.sem imela user posted image na 28 dni, potem je pa nisem dobila do 2.12. Zdaj pa ne vem kako naj štejem ciklus...Do danes je še nisem dobila in upam, da je tudi ne bom.user posted image Sva bila z dragim v veselem decembru zelo pridna kar se user posted image tiče. Ali je za test še prezgodaj? Kdaj bi bil primeren čas, če je še ne dobim? Pa še to....če kupim CB je vseeno boljše, če delam test s prvim jutranjim urinom ali je vseeno kdaj? Hvala za vaše nasvete in lep pozdrav!

clock-img

03.01.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

Kok dni ti zdej zamuja?

clock-img

03.01.2008, 14:11

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

lahko ga že narediš, lahko CB, ni nujno da je glih jutranji urin, je pa zaneslivejši!! Test naredi jutri zjutraj, če zdržiš!!

clock-img

03.01.2008, 15:00

clock-img

Anonimen

Danes je 33 dan od prvega dneva zadnje user posted image . Ampak prejšnji mesec sem jo dobila 39 dan, drugače sem jo pa vedno dobila na 28 dni. Zdaj pa ne vem...ali še počakam, ali grem kar po CB....Aja pa razen tega, da me ful bradavičke bolijo (še dotaknit se jih ne smem), nimam nobenih drugih znakov prihajajoče tečke ali pa znakov user posted image ...

clock-img

03.01.2008, 17:36

clock-img

Anonimen

No, ša kakšen nasvet...Prooosiiimmmuser posted image

clock-img

03.01.2008, 17:54

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

Test naredi jutri zjutraj, kot je rekla Jazzz27. Saj si imela poanvadi redne M. Držim pesti, da bo user posted image .

clock-img

03.01.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

Orhideje, hvala! user posted image Ampak bom tudi jaz raje počakala do nedelje...upam, da bom zdržala.... pa da v teh treh dneh še tečkeuser posted image ne bo, pa še vseh 9 mesecev ne!user posted image Tud zate držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:46

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

je kaj nouga si naredila test?

clock-img

07.01.2008, 17:42

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Ne, še nič novega...Testa še nisem naredila, ker bom raje počakala do dneva najdaljšega ciklusa. Ta je bil prejšnji mesec - 39 dni. A je možno, da se mi ciklus tako zelo podaljša in to kar naenkrat? Ker vedno sem imela tečko na 27 - 28 dni, pol pa kar na enkrat iz 27 dni na 39...??? Enkrat proti koncu tedna bom pa že lulala, če user posted image še vedno ne bo. Ampak, na žalost, mislim, da bo vseeno prišla, ker me nekaj mozolji napadajo, pa križ in glava me tud rahlo bolita.user posted image user posted image user posted image Javim...

clock-img

07.01.2008, 17:47

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

držim pesti zate 

clock-img

07.01.2008, 17:55

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Jaz sem si tudi test prestavljala iz tedna v teden. Prvo sem dobila mozolje, nato krče in čakala na menstruacijo( cikli ponavadi okoli 28 dni,, da tokrat le bo. Vendar sem test naredila šele čez teden dni. Strah pač. Hujše bi bilo razočaranje,da zopet ni pozitiven. Ampak test v 7 tednu, pa je bil pozitiven. Tako, da držim pesti.user posted image

clock-img

07.01.2008, 17:59

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

En stavek se mi je zbrisal . Sori - nosečniška šlampavost.user posted image Naj dodam manjkajoče: cikli ponavadi bili na 28 dni, vendar 1x na 39 dni, upala da tokrat le bo, test pa odlagala. In saj ostanek sedaj že veš.

clock-img

11.01.2008, 11:30

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Samo da vam javim, da sem včeraj zvedla, da sem srečka user posted image ! Sem naredila test in mi resnično hitro pokazal user posted image ! Se še druga črtica, ki kaže pravilnost uporabe, ni pokazala, že mi je bodel v oči + ! Pa ne kak bledi, ampak deebeel in močan...user posted image user posted image user posted image Prvi šok je minil, zdaj pa uživam v svoji user posted image in upam, da bo vse ok. Imam pa 23.januarja prvi pregled... Kako pa tam izgleda?user posted image

clock-img

11.01.2008, 14:57

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Čestitam! Bravo!user posted image user posted image user posted image
Žal nimam še iskušenj glede g pregledov pri nosečnosti...vse dobro!
Lp
L.

clock-img

11.01.2008, 17:14

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

1. pregled... Pri meni je izgledalo tako, da mi je naredila uz, vzela bris, dobila sem materinsko knjigo in datum za naslednji pregled. Pa povedala mi je za nuhalno, da sem se lahko prav čas naročila, ker je bilo kar za čakat.
Je bilo pa to že več kot 2 leti in pol nazaj, tako da sem verjetno še kaj pozabila...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

11.01.2008, 20:01

clock-img

perbola

pencil-img

38

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2008, 01:00

clock-img

buši82

pencil-img

27

user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke za user posted image ! srečnih user posted image  in lepo user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem