writing-img

Ali je dojenje kontracepcija?

clock-img

27.09.2004, 09:54

clock-img

pika8

pencil-img

140

Po 4 mesecih dojenja še nisem dobila menzesa,zato še nisem mogla dobit materničnega vložka.Strah me je ponovne zanositve.Želela bi,da mi zaupate,vaše izkušnje,ker mislim,da dojenje ni najbolj zanesljiva zaščita.:zmeden::zmeden:

clock-img

27.09.2004, 09:57

clock-img

Tina15

pencil-img

73

Jao!!!!Dojenje NI najboljša zaščita,oziroma sploh ni zaščita.Poznam dve,ki sta zelo hitro zanosili.Ena bo imela med malčkoma 19m razlike,druga pa 13m.Če še nisi pripravljena na drugega otročka,si hitro omisli zaščito.

clock-img

27.09.2004, 09:58

clock-img

Anonimen

ciao:NE!!ni kontracepcija nič ni 100%.Ne zanašaj se na to da še nimaš M.,popazi,ker se lahko zgodi da spet zanosiš,je že veliko primerov...papa

clock-img

27.09.2004, 10:13

clock-img

Anonimen

Ne, dojenje sploh ni kontracepcija! Kaj pa kondomi?

clock-img

27.09.2004, 10:30

clock-img

pika8

pencil-img

140

To je logično,vendar moj mož na to niti ne pomisli.Sem mu pa omenla pa mu je odletelo mimo ušes.

clock-img

27.09.2004, 11:39

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ne, dojenje vsekakor ni kontracepcija! Jih poznam nekaj, ki so zanosile kljub dojenju. Jaz sem dobila M en mesec po porodu, čeprav sem dojila na 2 uri. Moreš vedet, da pride ovulacija pred menstruacijo, tako da ne moreš vedet, če si varna ali ne!
Tudi midva sva brez zaščite, kljub temu da sem imela CR in še naj ne bi zanosila. Ampak ker imam redno M, si lahko malo preračunam, kdaj lahko kaj počneva. Pa tud ne ostane do konca notri-v takem primeru pa je zelo težko kaj naredit.:)

Lp:miska:

clock-img

27.09.2004, 11:42

clock-img

dory

pencil-img

8852

definitivno ne...

clock-img

27.09.2004, 11:46

clock-img

Anonimen

Ne, dojenje ni kontracepcija.

clock-img

27.09.2004, 21:34

clock-img

Anonimen

Mehurčica, na tak način sva nastali midve s sestro... Hihihi!:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem