writing-img

Ali je kaj narobe?

clock-img

23.11.2004, 13:19

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Moje vprašanje mogoče ne spada čisto v ta forum, ampak vas vseeno lepo prosim za vaša mnenja. Jemljem kontracepcijske tabletke Cilest in v prihodnjem mesecu jih nameravam prenehati, ker z možem načrtujeva našo prvo :duda:. Že 3 mesece pa se mi pojavljajo neke težave, za katere je G rekla, da so čisto normalne in so lahko reakcija na KT. vendar pa mi vseeno ne da miru in me zanima, če je še katera imela podobne težave. Občasno se mi pojavi gost izcedek zelenkaste barve, čutim rahlo špikanje v jajčnikih in rahel pritisk v nožnici.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!

clock-img

23.11.2004, 13:25

clock-img

Majabo

pencil-img

553

Najboljše, da jih čim prej prenehaš jest, da si lepo očistiš telo in se pripraviš na malčka. Pa na folno kislino ne pozabi!

9nebesa

clock-img

23.11.2004, 13:29

clock-img

monja

pencil-img

193

Se strinjam z Majabo. Prenehaj jesti tabletke, ker je to en sam strup za telo. Pa uspešno!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

23.11.2004, 14:04

clock-img

lenika

pencil-img

6143

N ginekološkem pregledu sem že bila in ni ginekologinja ugotovila nič posebnega. Kako pa lahko ugotovi, da gre za vnetje, ali lahko to ugotovi z navadnim pregledom, brez jemanja brisa?

clock-img

23.11.2004, 19:21

clock-img

simonas

pencil-img

887

Tudi meni je naredila bris, ko sem imela pred kakim letom malo drugačen izcedek pa sem dobila potem neka zdravila in se je vse pošlihtalo.

Če imaš tako G, potem bi bilo morda dobro, da bi razmislila o zamenjavi. Sicer pa se mi zdi, da se zadnje čase že vsem G nekam mudi in si ne vzamejo več prav časa za vsako pacientko posebej.

Simona

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem