cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali je možno: zobki pri 3,5 mesecih

clock-img

17.11.2008, 10:14

clock-img

simona2

pencil-img

474

Naša user posted image  si že nekaj časa neusmiljeno tlači rokico v usta, včasih že kar med dojenjem, malo neha pa roko v usta. Tudi slini se strašno. Na zgornjih dlesnih sem tam kjer bi morale biti dvojkice na vsaki strani opazila po dve kar veliki beli pikici. Na otip nista trdi sta pa malo izbočeni, samo si ne upam preveč pritiskat, ker tudi ne pusti. ALi je mogoče, da bi bili to že začetki izraščanja zobkov. Prva jih je dobila šele pri 7 mesecih potem pa je res do enega leta dobila kar vse skupaj, tako da ko se je začelo je šlo ekspresno hitro.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

17.11.2008, 10:18

clock-img

gajči

pencil-img

252

Vse je mogoče.

clock-img

17.11.2008, 10:18

clock-img

Anonimen

Seveda je možno. Vendar nikar biti nestrpna. Sine se slini že slaba dva meseca pa ne duha ne sluha o zobeh user posted image

clock-img

17.11.2008, 10:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naši se je tudi zgodaj začelo, da se je slinila, tiščala vse v usta... šele pri 7m je pa dejansko zobek pokukal ven.

clock-img

17.11.2008, 10:35

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Seveda je možno, jaz sem prvi zob dobila pri 4 mesecih.

clock-img

17.11.2008, 10:36

clock-img

Anonimen

Naša se je začela slinit pri 1 mesecu in pol, dobila je 2 zobka pri 4 mesecih in pol.

clock-img

17.11.2008, 10:52

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Naša si že nekaj časa neusmiljeno tlači rokico v usta, včasih že kar med dojenjem, malo neha pa roko v usta. Tudi slini se strašno.

To počnejo vsi dojenčki v tej starosti. So pa tudi zobki mogoči. Prvi sin jih je dobil pri 3eh mesecih in 3eh tednih,drugi sin pa pri 4ih mesecih.

clock-img

17.11.2008, 11:32

clock-img

159lila

pencil-img

58

Moj sinek bo jutri star štiri mesece in v soboto je dobil prvi zobek.

clock-img

17.11.2008, 16:18

clock-img

SpeliG

pencil-img

511

Od kolegice nečak se je rodil z dvema zobkoma...Vse je možno.

clock-img

17.11.2008, 16:35

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

A res, kaj tazga pa prvič slišimuser posted image . To pomeni da je vse mogoče.

clock-img

17.11.2008, 16:35

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ja, moja najdražja je dobila pri 3,5 m 2 zobka user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

17.11.2008, 21:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

A res, kaj tazga pa prvič slišimuser posted image . To pomeni da je vse mogoče.

se podpišem

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.11.2008, 07:02

clock-img

majci27

pencil-img

12

seveda je mozno. moj prvi sin je imel ze pri 3 mesecih prve zobke. drugi sin je star 2 meseca, pa se tudi zelo slini. zgleda da bo tudi on ze imel. user posted image

clock-img

18.11.2008, 08:23

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Moj sine se je slinil od 3.meseca naprej in potem vse do 8.meseca,ko je dobil prve zobke,tako da kakor pri kom,slinjenje še ne pomeni da prihaja zobek že jutri ali pa mogoče le.Tako da počakaj,pa bo.

:))

clock-img

19.11.2008, 10:28

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

moja je tud od 3 m dalje roko tlacla v usta, slinla se je nenormalno, dlesni je mela tud  bele, zobek je pa dobila nekje pri 6,5 m

kot je ena mamica vzgoraj rekla...je to cist normalno da otrok pri teh m daje roko v usta user posted image
pa kaj druzga bo tud zacel it v usta...vse kar bo prijela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem