cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali je možno kopanje na plaži Straško (Pag)?

clock-img

11.02.2012, 09:00

clock-img

anonim9

pencil-img

4

Ali je možno kopanje na plaži Straško (Pag), če nisi nastanjen v kampu, hvala za odgovore

clock-img

11.02.2012, 09:48

clock-img

Anonimen

Plača se enodnevni vstop na recepciji ... no če pa poznaš kakšnega ki počitnikuje tam, te pa pride ven z avtom iskat in odpelje noter user posted image

clock-img

11.02.2012, 09:58

clock-img

anonim9

pencil-img

4

Hvala za odgovor, a drugače ni možno, koliko pa stane?

clock-img

11.02.2012, 10:00

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Okrog 60 kun za cel dan.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

11.02.2012, 10:07

clock-img

anonim9

pencil-img

4

A to je na osebo, za otroka, dojenčka se tudi plača (to je pa kr zasoljena cena).

clock-img

12.02.2012, 08:45

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

60 kun se pa meni sploh ne zdi zasoljena cena,za tak denar težko pride ena družina v Sloveniji kam na bazen.Mi smo se lani ko smo bili v Zadru šli dvakrat kopat v kamp Zaton in smo dali 100kun za cel dan pa se mi je zdelo poceni ker imaš res vse tam nisi omejen na samo en prostor tako kot n primer če greš nekam v bazenski kompleks.

clock-img

12.02.2012, 10:13

clock-img

anonim9

pencil-img

4

Če je to cena za 4-člansko družino se tudi meni ne zdi preveč, po drugi strani pa ne vem kaj ti za to ceno ponudijo, saj naj bi bile plaže brezplačne.

clock-img

12.02.2012, 10:25

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Ne, saj ne vem, kolk je Straško, Šimuni so bili lansko leto vstop za eno osebo 60 kun. Pa je bilo vseeno, ali si šel notri za 10 minut ali za ves dan. S tem, da si moral avto pustiti zunaj.
Mislim pa, da ima Straško kar podoben cenik.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.02.2012, 10:59

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Aha na osebo pol je že preveč,ker v Zatonu imajo na avto 100 kun in lahko lepo not parkiraš.Imaš pa tam poleg morja tudi bazene in animacije pa restavracije ,trgovine skratka ni da ni.

clock-img

12.02.2012, 15:33

clock-img

Luni

pencil-img

1371

S kolesom se zapelješ mimo ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem