writing-img

Ali je mogoče zanositi po predvideni ovulaciji?

clock-img

27.01.2009, 20:09

clock-img

Anonimen

Ali se je kateri že zgodilo, da je zanosila po predvideni ovulacij?
Namreč jaz naj bi M dobila 14. januarja pa je ni bilo, potem sem prvič test naredila 19. januarja pa je pokazal -, pa potem 21 pa  pokazal -user posted image . Nato sva pauser posted image 21. in 22. januarja M pa še vedno ni! V četrtek ali pa petek pa mislim spet delat test. Tak občutek imam kot, da sem user posted image , ker mam podobne znake kot pri prvi nosečnosti: večje prsi, malo slabosti, špikanje in tiščanje v spodnjem delu trebuha, pa še temperaturo imam skos tam nekje 37C.

Res upava, da bo +, čeprav ni ravno načrtovano!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.1.2009 7:17:13 >

clock-img

27.01.2009, 20:19

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

vse je možno...nisi napisala kake cikle imaš...kdaj nej bi bil novi cikel ?

ovulacije je lahko tudi pozna...

clock-img

27.01.2009, 20:20

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

nosečnost bi se na testu morala videt že prvi dan izostanka user posted image ......Kaj pa vem-možno je vse!!!!!!!!

Horny Teddy

clock-img

27.01.2009, 20:37

clock-img

sarar

pencil-img

1230

pa pbi še kak drug test. jaz sem vedno uporabljala romed. al pa pejt na krvne preiskave.

clock-img

27.01.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

Cikle mam dolge tam od 33 do 35

clock-img

28.01.2009, 15:06

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Nekje sem že napisala pa bom še tukaj.....ko je ravno dilema kdaj se pokaže magični plusek!

Moji prijateljici se je plusek pokazal šele konec devetega tedna nosečnosti, ker je imela tako zelo malo nosečniškega hormona ( teste je vedno delala s Clearblujem )......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem