writing-img

Ali je normalno?

clock-img

01.10.2006, 16:06

clock-img

mtina

pencil-img

568

Prosim za nasvet. Prebrala sem že dovolj, a vseeno ne najdem popolnega odgovora.  user posted image

Sem dopolnila 37. teden in mi zadnja dva dneva trebuh velikokrat otrdi, spodaj me tudi špika. Niti ne vem kolikorat se na dan to ponovi, ker se prevečkrat. Ko mi trebuh otrdi, tudi težje diham. Sicer imam pregled šele v sredo, ali se vam zdi, da bi se morala it prej pokazat?  user posted image

Res je, da me niti ne skrbi, če grem prej rodit, saj je nevarnost mimo, a vseeno bi rada vedela, če je to pogosto otrdevanje normalno proti koncu?

Hvala za odgovore.

Tina

Sonce!!!

clock-img

01.10.2006, 16:07

clock-img

Anonimen

Čist normaln. user posted image

clock-img

01.10.2006, 16:09

clock-img

Anonimen

Ja, normalno, pa kakšen magnezij več popij.

clock-img

01.10.2006, 18:10

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

nobene panike to je normalno

clock-img

01.10.2006, 18:59

clock-img

naja78

pencil-img

2169

hej oktkoberka!mtina!

veš kaj ti bom rekla,normalno je,ja!maternica vadi za iztis user posted image !če je moteče pij magnezij(pa ne un kupljen v vsaki štacun-kupi MAGNESOL v lekarni ,lahk jih popiješ tam okol2-3 na dan),samo mislim da bodo ti popadki-lažni vsak dan bolj pogosti,...tako da moje mnenje je,da lahk počakaš do srede!če te vmes prime,pa rodit.......user posted image user posted image

še to....mene skrbi,ker sploh nič nimam......nobene otrditve trebuha.......pa pravjo,da jih ene nimajo.....user posted image user posted image me pa samo špika uspod in meni je G rekel da so to popadki,ne še pravi,samo tisti,ki delajo priprave na porod!

clock-img

02.10.2006, 18:27

clock-img

mtina

pencil-img

568

Torej ni panike.

Hvala za odgovore.

LP, Tina

Sonce!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem