writing-img

Ali je prezgodaj?

clock-img

17.08.2007, 19:21

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Pozdravljene RR-ke,

zanima me naslenje, user posted image  NE pričakujem 25.8., nisem mogla zdržati - zjutraj sem se pred odhodom v službo ustavila v dežurni lekarni in kupila Clear Blue, v službi test opravila...rezultat je bil negativen user posted image , zanima me ali kljub temu če sem noseča in M user posted image  ne bom dobila 25.8. bi test pokazal negativen rezultat?
Tudi nekaj ginekoloških ordinacij sem poklicala, ter se pozanimala pri sestrah, nekatere pravijo "počakaj prvi oz. drugi dan ZM", druge pravijo 15 dni po nezaščitenem spolnem odnosu, naj bi Clear Blue pokazal user posted image  v primeru user posted image ...

Pomagajte mi, svetujte mi... sem morda prezgodaj opravila test user posted image
tako močno si želim bebikooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  (eno bebiko, ne štirih user posted image )

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

17.08.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

Ampak tole je pa res zelo zelo prezgodaj. Če računaš, da jo ne dobiš 25, pomeni da si ti zdej komaj čisto na koncu O.

Pa brez zamere.

clock-img

17.08.2007, 19:26

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Pri meni je še problem, ker imam neredne M, včasih na 20dni, drugič na 28 dni, tretjič 30...sem v začaranem krogu....user posted image

clock-img

17.08.2007, 19:26

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Tud jaz je ne pričakujem 25.8., pa me že tako ferbec matra, da sem si že kupila test za ugotavljanje. Uporabila ga pa še nisem, ker se vsak dan (ene miljonkrat) opomnim, da je še prezgodaj, da bi se kaj poznalo. Povsod piše, da ti mora vsaj 1 dan izostati user posted image . Komaj čakam, da bo 25.8.  tuki in da bo test pokazal user posted image

clock-img

17.08.2007, 19:28

clock-img

Erin

pencil-img

7060

jaz bi počakala do dneva M, da se ne boš prezgodaj žalostila oz veselila...lahko gre še kaj narobe, v prvem mesecu je to pogosto, pravijo da se pogosto sploh ne zavemo da smo zanosile pa takoj splavile, oz da se zarodek ni obdržal...počakaj, pa zamoti se s čim....držim pesti pa da takrat ugledaš +! Aja pa še to, poglej malo po sosednjih temah, punce velikokrat delajo testke pred M pa so potem žalostne ker ne pokaže...naj se raven hormona dvigne vsaj toliko da zazih pokaže...

clock-img

17.08.2007, 19:29

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Jojjjjj Kaja user posted image , lazje mi je ko vem da sva že dve enakih (NE)problemov

Držim pesti za naju in upam da se nama prikaže user posted image  tam nekje 26.8.

ps.: nedelaj testa, počakaj tisti prvi dan ZM...

clock-img

17.08.2007, 19:47

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

ja teejaa meni se je tako zgodilo, kot sem zanosila, je šlo po hitrem postopku dol, če ne bi testa nardila ne bi bla sigurna da sem bla user posted image čeprav sem imela vse znake user posted image

clock-img

17.08.2007, 19:52

clock-img

Anonimen

Ti pa si res zgodnja.Punca,malo še počakaj...

clock-img

17.08.2007, 20:57

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Ziher je še prezgodaj. Raje počakaj. Ker, če ga narediš zdaj bo sigurno negativen. Jaz ga ta mesec sploh ne bom kupila, ker že čutim, da se približuje user posted image !
Upam, da boste imele ostale več sreče!user posted image

clock-img

17.08.2007, 21:36

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Mislim, saj nočem biti nesramna samo mislim, da na škatlici točno piše, da je treba test delati 1 dan po izostanku menstruacije, takrat naj bi pokazal točno. Tebi pa do tja manjka še več kot en teden, seveda je prezgodaj.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

17.08.2007, 21:42

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Mislim, saj nočem biti nesramna samo mislim, da na škatlici točno piše, da je treba test delati 1 dan po izostanku menstruacije, takrat naj bi pokazal točno. Tebi pa do tja manjka še več kot en teden, seveda je prezgodaj.

Se strinjam! Malo še počakaj bo pol bolj ziher. Pa vso srečo..........

clock-img

17.08.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

Joj, pa to je še dober teden do M. Toliko prezgodnja si, ja.

clock-img

17.08.2007, 21:48

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ah, saj vse vemo, da je treba počakati vsaj na zamudo :) ampak vse pa tudi vemo kako lahko je pasti v past prezgodnjih testov user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

17.08.2007, 21:52

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

... in ravno jaz sem ena tistih, ki je v to past padla user posted image
kaj čem, nemorem si pomagati, a mi je "padel kamen s srca", ko pravite
da sem bila zgodna z opravljanjem testa...user posted image

clock-img

17.08.2007, 22:12

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Hojla!
Probaj z ovulacijskim testerjem. Če bi bila noseča, naj bi pokazal kot , da je še vedno ovulacija. Jaz sem tako naredila pri prvi nosečnosti. Šele po izostanku M pa sem opravila CB.

clock-img

18.08.2007, 00:39

clock-img

Anonimen

Virualna, a ti si una iz kupida?!? user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2007, 06:34

clock-img

Anonimen

joj, ene pa ste res user posted image in potem se še upate to objavt in rečt, da si obupana. Prej smešnauser posted image . A misliš, da če si tako močno želiš otroka, da ti bo test takoj pokazal user posted image . punca, saj si lahko komaj ovulirala, namesto, da bi seksala, delaš testuser posted image

clock-img

18.08.2007, 08:38

clock-img

majci23

pencil-img

159

no no ne je takoj zmerjat! virtualna jaz te čisto razumem ker mam tut test že doma in je ne pričakujem 25.8. ampak je res škoda ga delat pred izostankom M ker ne more pokazat +. samo razočaranje je pol. ti se rajš zamoti s čim in počakaj še ta teden. sej jaz tut skoz razmišljam o tem, sam test bom delala drug teden. držim pesti!!

clock-img

18.08.2007, 08:46

clock-img

Anonimen

Sej jo nobena ne zmerja.user posted image
Glede na to, kdaj je ne dobite, bi bilo bolj smiselno user posted image  vsaj še 4 dni, ker mate lahko ovulacijo tudi kasneje.
Sicer pa vsak po svoje. Želim vam čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem