writing-img

Ali je treba plačat?

clock-img

12.07.2005, 11:09

clock-img

NATAŠA11

pencil-img

31

Mi bi se čez leto in pol spustili v adaptacijo podstrešja :bravo:in bi rabila en pameten načrt.
Zanima me, če je treba pri arhitektih plačat posvet oz. tisti prvi obisk? In če je treba, o kakšnih zneskih se to pogovarjamo?:zmeden:
Ker ne bi rada mnenje samo enega, se bojim, da ne bi za posvete dali en kup denarja.

In če katera pozna kakšnega dobrega arhitekta iz Novega mesta ali okolice prosim za podatke.
Hvala, hvala!!

LP

clock-img

12.07.2005, 11:11

clock-img

Anonimen

Ne. Greš k večim arhitektom, jim poveš svoje želje in ti izdelajo okviren predračun. Potem se pa naprej meniš. Koliko stane tako delo, pa ne vem.

clock-img

12.07.2005, 11:17

clock-img

india

pencil-img

5342

No, vidim, da je še ena,ki se ukvarja s podobnim problemom kot jaz,... s tem, da jaz rabim pa nasvete za MB!:miska:

clock-img

12.07.2005, 11:31

clock-img

Anonimen

Jz pa za Gorenjsko :)-:)- In sicer za podstrešno stanovanje cca. 100m2. Tudi mene zanima, koliko stane takšen načrt (če je drag) se bom kar sama lotila načrtovanja :)

clock-img

12.07.2005, 11:35

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Sestra je dala 3000 dem za načrt adaptacije podstrešja 100m2... cca 4 leta nazaj. V lj.

Tko da tle nek je ziher cena, pol pa je odvisno od kraja objekta in s kje je arhitekt, pa kakšno ime ma... pa velikosti podstrešja.. pa še kaj. Ja pa vnaprej se moraš zment za ceno, pa naj ti dela dokler nisi 110% zadovoljen, pa šele pol celotno plačat.

clock-img

12.07.2005, 11:35

clock-img

smrka

pencil-img

3582

pikec0 je arhitektka njo kontaktirej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem