cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali kaj

clock-img

04.07.2009, 22:44

clock-img

Anonimen

hodite na veselice? 

clock-img

04.07.2009, 22:50

clock-img

Anonimen

Ne, me pa vedno razveseli, ko vidim transparent lovska ali gasilska veselica. Bi bilo dobro it, samo ne vem, kako bi beibo domov spravila, ker ona je pa totalen veseljak.

clock-img

04.07.2009, 22:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne. nisem ravno tip za veseliceuser posted image

jo pa imam pravkar v živo iz sosednjega brega....user posted image  mater ga seka mimo tale one man banduser posted image

upam, da se čimprej konkretno vlije in da nimajo šotora user posted image  ker sicer se ob zaprtem balkonu zadušim...

...vox populi...

clock-img

04.07.2009, 22:58

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

odvisno

če se slučajno spotaknemo ob kašnouser posted image Hotli smo it na Čuke k so bli tukaj blizu, pa je bil mojuser posted image glih bovnuser posted image

šla bi pa bolj zaradi tamalih kot zase

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

04.07.2009, 23:51

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Bomo šli letos, ampak samo, če bo lepo vreme.

clock-img

05.07.2009, 00:06

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

jutri gremo - v Sodražico na Psoglavske dneve. Špila Franc Mihelič pa tržni dan imajo- stojnice..

clock-img

05.07.2009, 08:31

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Ravno snoč bla na eni, pa ne zarad veselice ampak zaradi ansambla....grozna gužva, ful okajenega folka, ddrugače.... pa dober no ansambel je bil pa kul.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

05.07.2009, 08:35

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

05.07.2009, 10:04

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Ne hodim.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

05.07.2009, 10:53

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Ne hodim.

Enako.

clock-img

05.07.2009, 17:24

clock-img

niwci

pencil-img

973

Jst jih pa obožujem. Sicer jih v mojih koncih ni tako veliko, ni takšne navade. Mi je pa vedno bilo všeč ko sem se vozila kje po dolenjskem,... pa so res viseli ti plakati za veselice,... če smo bli seveda več časa v bližini smo se ustavli in meni so zakon. Če pa imam čas in vem kdaj so kje v bližini kakšni prazniki ali šagre (vaške veselice), pa tudi rada grem. Sej zadnje čase mislim da se spet vrača ta trend user posted image

clock-img

07.07.2009, 09:08

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Midva ne greva velikokrat, ko pa greva, grem pa kar z veseljem, da pojem eno porcijo čevapčičev (mi paše na žaru pečena hrana, zraven čebula in ajvar, super), ali pa odojka, kjer ga imajo. Plesat pa glih ne grem, ker moj ni talent za to, pa potem ostneva tam kake pol urce, urco, potem pa greva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem