cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali kaj pogoljufate pri izračunu dohodnine?

clock-img

23.03.2006, 11:14

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Večkrat slišim govorit, da nekateri pač malo pogoljufajo, da dobijo dohodnino nazaj in ne da jo plačajouser posted image Mislite, da to nič ne kontrolirajo? Jaz ne upam....

LP

clock-img

23.03.2006, 11:22

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz ne goljufam, ker niti ne vem, kako bi user posted image  user posted image .
Sm pa imela enkrat kontrolo ja. Sem se ful ubadala, kaj za user posted image  sem naredila narobe, bilo me je groza, čeprav sem delala vse tako kot treba.
No in pol, ko sem šla, mi je prijazna gospa povedala, da so me klicali zato, ker sem prodala delnice (majhen znesek) pa jim ni bili čist jasno kako in kaj. In seveda jih jaz ne bi rabila vpisat, kar pa sem, so pač preverili za kakšne delnice gre.
Ja, pa tud račune je preletela (za znižanje doh.), teh sem pa imela itak celo tono zraven user posted image . Bila je pa ful prijazna in se je kar nasmejala, ko sem čist obupano vprašala, kaj je narobe.

clock-img

23.03.2006, 11:28

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Mislim, da nimaš kaj za goljufat, ali pač?

< Sporočilo je popravil PBJ -- 23.3.2006 11:31:49 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

23.03.2006, 11:29

clock-img

copka

pencil-img

1117

moja VD tasca bi pred leti morala vpisat prodajo nekih delnic oz prejem dividend ( se ne spomnim). Slo pa je za znesek 1200 sit. In bi morala it na podjetje po potrdilo, za kar bi morala na avtobus, kjer bi jo karta itak prisla vec kot 900 sit. No, in je sklenila, da se ji za tak znesek, dejansko ne splaca it.

So jo takoj poklicali, da ni vpisala.

clock-img

23.03.2006, 11:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A to se da user posted image

clock-img

23.03.2006, 11:37

clock-img

Anonimen

Goljufat nimaš kaj, ker te najdejo. Lahko pa malo preizkusiš variante, kaj se bolj splača: kdo prijavi otroka, za koliko časa, ...)
Npr. otroka čez leto v službi odjaviš, da imaš čez leto nižjo plačo (večji odbitek davka), potem pa ga v dohodnini uveljevljaš in dobiš dohodnino nazaj.

clock-img

23.03.2006, 11:39

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Itak se da goljufat,samo znat morš user posted image  Sam to se bolj splača podjetnikom, ker lahko veliko stvari"skrijejo". Jest itak nimam kej goljufat, za tistih par tolarčkovuser posted image

clock-img

23.03.2006, 13:23

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Goljufaš lahko pri uveljavljanju olajšav za stvari, za katere pa nimaš računov. Sam dobit te ne smejo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

23.03.2006, 13:27

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne znam goljufat.user posted image
Itak te dobijo.Potem je bolje prej premislit,ali se splača.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.03.2006, 13:33

clock-img

Anonimen

Ne, jaz prvi dve leti edino sploh oddala nisem.

clock-img

23.03.2006, 15:15

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

NE. Bi pa z veseljem napisala kakšen znesek pod olajšave rubrike B in C, pa žal nimam računovuser posted image  

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

23.03.2006, 16:47

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ufff Jutra, se podpisem pod tvoj post... ker nimam olajsav pod B in C bom dobila pol manj nazaj user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

23.03.2006, 17:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Itak se da goljufat,samo znat morš user posted image  Sam to se bolj splača podjetnikom, ker lahko veliko stvari"skrijejo". Jest itak nimam kej goljufat, za tistih par tolarčkovuser posted image

Tudi podjetniki pri sami dohodnini ne morejo goljufat, lahko pa z ustreznimi luknjami v zakonu popravijo bilanco in s tem pridejo do nižjega dobička in tako plačajo tudi manj dohodnineuser posted image

Se strinjam s tistimi ki pravite da goljufat ne moremo. Banke, občine, DURS, družbe...na prvi pogled kadar moramo kaj urejat se zdi da niso prav nič povezane med sabo a ko je treba kaj plačat pa se ne bojte, boste za vse zvedele kaj vam manjkauser posted image

clock-img

24.03.2006, 10:28

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Če te dobijo plačaš kazen(trikratni znesek tistega kar bi moral plačat) in še kazensko ovadbo podajo in sicer te bremeni goljufije, za katro je predvideno 2 leti zapora.No ja če še nimaš kake kazenske dobiš pogojno, če pa že imaš pogojno, pa greš lepo čičkat.user posted image

clock-img

24.03.2006, 12:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem