writing-img

Ali kaj tvegamo - zavrnila širjenje solzevodov

clock-img

14.01.2010, 18:41

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Nam so zaradi pogostih vnetij enega očesa, kar traja že od rojstva, predlagali širjenje solzevoda. Punčka je stara 8 mesecev. Jaz sem proti, saj bi rada počakala do 12. meseca, ker se do takrat menda to porihta. Uček je res pogosto vnet, ji lepo čistim s fiziološko in masiram solzevod. Jaz bi tako nadaljevala. Zanima me, ali je katera od vas zavrnila ta poseg in kdaj se je potem to porihtalo, če se je?

clock-img

14.01.2010, 19:11

clock-img

čaki

pencil-img

1009

naša je šla v to, pa je od takrat dobro

clock-img

14.01.2010, 19:50

clock-img

kaja13

pencil-img

157

Tudi mi smo šli v to in je od takrat OK.

clock-img

15.01.2010, 06:24

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Naša starejša je imela od rojstva skoz vnet uček. In smo počakali. Potem je pa nekje v 9. mesecu to čez noč izginilo. In se ni nikoli ponovilo. Stara je zdaj 5 let in ni nikoli imela potem vnetih učkuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

15.01.2010, 06:50

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

naša je to imela prve pol leta. Zalivali s Tobrexom, pa se je naslednji dan, ko smo prenehali vedno ponovili. Potem sem zelo nejeverna preskusila nasvet starih mam in ji začela kapati svoje mleko v oko in se vnetje ni več ponovilo.
Poznam pa eno, ki so ji ravno tako predlagali širjenje in ga je odklonila - samo od sebe se je uredilo po 3.letu.

clock-img

15.01.2010, 07:47

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Potem sem zelo nejeverna preskusila nasvet starih mam in ji začela kapati svoje mleko v oko in se vnetje ni več ponovilo.

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz sem naredila isto po nasvetu patronažne. In tudi moja punca od takrat naprej ni več imela problema z vnetimi očki. Vem tudi, da sem ji morala masirati tudi solzevod. Kako je to šlo pa sem na žalost pozabila, saj je od tega že ohoho let (13).user posted image

clock-img

15.01.2010, 17:16

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mi smo šli v to in ni nič pomagalo, kakšen mesec pred op. (naj bi ji vstavili umetne solzevode), se je samo porihtalo.Hvala bogu, da smo odlašali z operacijo user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem