IZVIRNO SPOROČILO: MalaOvčka
nikoli še ni zamujala, tole je bilo zdaj prvič, vedno sem mela točne, redne cikle že leta in leta, mogla bi prit 23.10 pa je ni blo..le 3 dni je bla neka "krvavitev" ki je trajala mogoče pol ure dnevno, in zelo svetla..
Hm, glede na tole, kar si napisala, bi ti jaz rekla, da si definitivno noseča, vendar če ti je test pokazal minus

... Ne vem.
Kava ni mogla vplivati toliko, da bi pokazalo lažni minus. Vsi testi so toliko zanesljivi, da ne glede na to, v katerem delu dneva jih delaš, pokažejo prav. Je pa veliko primerov, ko puncam kaže minus ali plus, pa je potem resnica drugačna. Mogoče si med njimi.
Mislim, da boš test morala ponoviti jutri zjutraj na tešče in ti bo najbolj prav pokazalo. Verjamem, da ti bo težko čakati do takrat.
Samo je pa res čudno, da ti je M zamujala in da si mela samo "delno" krvavitev.... To so vse lahko znaki za nosečnost in zato mi je zelo čudno, da ti je pokazalo minus.
Naredi jutri zjutraj še enkrat! Držim pesti!!! Pa javi rezultat... Aja, če bo še vedno minus bi se jaz vseeno oglasila pri G, pa naj oni naredijo test in pogledajo.