writing-img

Ali lahko....

clock-img

15.03.2006, 08:02

clock-img

Anonimen

...naredim test nosečnosti? In sicer M je ta mesec drugačna oz. jo skoraj ni (sem in tja kaka krvava kapljica). Nikoli prej nisem imela takih M zato se mi poraja vprašanje če sem noseča saj sem že prebrala da možnost za nosečnost ni izključena tudi pri kakih takih M. In sedaj vprašanje ali lahko naredim test kljub temu da imam na vsake toliko časa tak krvav izcedek??Bo pokazal pravilno??? M bi mogla dobiti pred 3 dnevi ko so se ti izcedki začeli pojavljati.

Prosim za odgovore!!!!

clock-img

15.03.2006, 08:08

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Seveda lahko narediš test, zakaj ga ne bi mogla???? Jaz bi ti celo priporočala, da ga naredi, če imaš čudno M, boš vsaj vedela pri čem si, ali je pač čudna, kar se lahko tudi kr tak zgodi, ali pa si user posted image .

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

15.03.2006, 08:29

clock-img

naja78

pencil-img

2169

naredi,ker če si user posted image in krvaviš,je dobro da G izključi morebitne zaplete.
srečno.

clock-img

15.03.2006, 08:48

clock-img

nynna

pencil-img

576

Tudi jaz sem imela tako čudno menstro, vse skupaj nič samo nekaj kapljic, pa se je izkazalo, da sem noseča. kar naredi test.

clock-img

15.03.2006, 08:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Naredi test. Lahko si kljub tem krvavim kapljicam lahko user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.03.2006, 08:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ko sem jaz bila lansko leto nosečka žal več nisem bom pa mogoče drugi mesec spet sem na dan M dobila rjav izcedek,ki je trajal tri dni v majhni količi sem za foro naredila test in je pokazal,da sem bila noseča.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

15.03.2006, 14:13

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Kar naredi, mi držimo pesti in javi nam user posted image

clock-img

15.03.2006, 19:48

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naredi test,držim pesti za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.03.2006, 13:13

clock-img

Anonimen

Naredila test, a je pokazal da nisem user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem