writing-img

Ali lahko?

clock-img

26.06.2007, 14:25

clock-img

Mbee

pencil-img

348

No, zdej sm mal panična ratala, nekateri mi govorijo, da letenje v prvih treh mesecih ni priporočljivo, moje G pa ni je na dopustu, tko da je tud vprašat ne morm...a katera ve kako je s tem? Hvala za odgovor!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

26.06.2007, 14:28

clock-img

Anonimen

Lahko.

Brez panike, je rekel Švejk!

Srečno

clock-img

26.06.2007, 14:31

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ne vidim razloga za kaj nebi smela. Leteti se ne sme oz. ni priporočljivo v zadnjih dveh mesecih, nekatere letalske družbe ne dovolijo, nekatere pa dovolijo do konca nosečnosti.user posted image

Ti kar pojdi v miru na user posted image user posted image user posted image in uživaj.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

26.06.2007, 14:33

clock-img

Mbee

pencil-img

348

ja brala sem na netu, da naj bi bla panika prve tri mesece zaradi večje možnosti ss in pa potem zadnje dva baje ne pustijo, ker bi se mogli v obeh primerih obadat s tem na letalu...sam sej midva letiva samo dobro urco....še sedela ne bom ne vem kok časa...zarad pritiska pa tud ne bi smelo bit nč narobe a ne?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

26.06.2007, 16:58

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Jaz poznam eno, ki je letela  v 5 mesecu in sicer na Japonsko, kjer je skoraj 24 ur s prestopanji vred, pa se od aprila crklja z zdravim sinčkom.

clock-img

26.06.2007, 17:57

clock-img

ašun

pencil-img

528

Jaz tudi mislim, da nebi smelo biti problema. Sem pa slišala, da po 30t letenje ni priporočljivo. Ne vem zakajuser posted image  Verjetno zato, če bi bila kakšna turbolenca bi nas panika zagrabla in bi sprožilo poroduser posted image user posted image

clock-img

26.06.2007, 21:00

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

letenje je prepovedano samo od 7 meseca dalje, tako da ni panike

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem