writing-img

Ali lahko jem biftek?

clock-img

21.12.2009, 08:34

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Zanima me sledece vprasanje zelo rada imam biftek,priblizujejo se prazniki, ga lahko jem?ali ve katera zakaj ne?al direkt vpliva na plod ali je to povezano z salmonelo...hvala,lp

clock-img

21.12.2009, 08:36

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

Jaz osebno sem ga vedno jedla, tako med prvo nosečnostjo in tudi sedaj ga jem.
Saj še ješ kaj drugega zraven in se samega bifteka v bistvu ne "nažiraš".
Ne vem, ene so bolj občutljive glede tega, jaz sem ga jedla tudi v začetnih tednih nosečnosti...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

21.12.2009, 08:43

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Najbolj se ga ne priporoča!

clock-img

21.12.2009, 09:00

clock-img

eee35

pencil-img

1025

Mogoče se jaz motim - v tem primeru dajte me popravit, pa dober tekuser posted image - ampak se mi zdi, da lahko fašeš toksoplazmozo. Raje se dobro pozanimaj, če lahko ješ, super, če ne, en božič boš pretrpela brez! Lp.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

clock-img

21.12.2009, 09:28

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Jaz mislim, da lahko fašeš in salmonelo ali toxo. Ja ene so ga jedle pa niso kaj fasale ni pa rečeno, da ti tud ne. Men je G prepovedala biftek in pršut.  No odločitev je tvoja, jaz ga nem jedla pa ga mam tud fuuul rada.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

21.12.2009, 11:01

clock-img

mala biba

pencil-img

284

Uh....tudi jaz bi ga, pa sem vprašala in mi ga je odsvetoval zaradi tosoplazmoze....rekel je naj se izogibam biftekom, suhih salam, pršuta, doma narejenih klobas....vsem naštetim se ni težko odpovedati....samo biftek...mmmmm....ampak bom že zdržala:)

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

clock-img

21.12.2009, 11:28

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Mogoče se jaz motim - v tem primeru dajte me popravit, pa dober tekuser posted image - ampak se mi zdi, da lahko fašeš toksoplazmozo. Raje se dobro pozanimaj, če lahko ješ, super, če ne, en božič boš pretrpela brez! Lp.

jap res je

clock-img

21.12.2009, 20:52

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Poznam primer,ko se ni mogla zadržati in je dobila toksoplazmozo.Bilo ji je zelo žal in vso nosečnost jo je skrbelo kako bo z otrokom.Tako da jaz na tvojem mestu ne bi tvegala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem