writing-img

Ali lahko orgazem sproži porod?

clock-img

17.10.2008, 13:47

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! Zanima me, če katera ve, ali lahko orgazem sproži porod. Sem v 39.tednu in se bojim, da bi med sexom doživela orgazem in s tem sprožila porod.

Hvala za odgovore!

clock-img

17.10.2008, 13:51

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja al pa ne odvisno od posameznice.

Ela čebela

clock-img

17.10.2008, 14:12

clock-img

Anonimen

In panika je v čemuser posted image

clock-img

17.10.2008, 14:36

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene! Zanima me, če katera ve, ali lahko orgazem sproži porod. Sem v 39.tednu in se bojim, da bi med sexom doživela orgazem in s tem sprožila porod.

Hvala za odgovore!

Saj ni nič narobe če rodiš že zdaj. Tako da kar brez strahuuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

17.10.2008, 14:40

clock-img

urška

pencil-img

3136

orgazem se dogaja v glavi in ne more sprožit poroda. baje pa da semenska tekočina mehča MV.

clock-img

17.10.2008, 15:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.10.2008, 19:19

clock-img

Anonimen

Saj je vseeno,četudi ga sproži,itak je v 39 tednu,tako da panika ni na mestu.
Seksaj dokler lahko,potem par tednov ne bo ničuser posted image

clock-img

17.10.2008, 19:29

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mislim da ne.... no vsaj pri nas ga ni tak da.... sicer si pa tak v 39 tednu če bi  orgazmi povzročali porod bi bli v nosečnosti prepovedaniuser posted image user posted image user posted image
(je pa res bojda da semenska tekočina mehča MV tak da je treba čim več ob koncu da se boste ležje odpiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

17.10.2008, 21:16

clock-img

gbranka

pencil-img

104

jaz se s tem nikoli nisem obremenjevala. pa sem v tretje nsoča. res je, da vedno čutim, kako se mi skrči maternica ko doživim orgazem, vendar to ni povod za porod. v prejšnjih dveh nosečnostih smo seksali do konca. pri prvi nosečnosti vem, da sva zvečer še veselo seksala, ponoči pa sem dobila popadke, odtekla mi je voda... toda tega ne povezujem s seksom. pač otroček je dozorel in se je porodil.

ti kar veselo doživljaj spolnost in uživaj v orgazmih. saj jih boš v tednih po porodu še kako pogrešala. če se otroček sedaj rodi ni nič zato. v bistvu je že čas za prihod na svet.

lp
Branka

clock-img

17.10.2008, 21:38

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

Uh, jst sm že 7dni čez rok tko da bi bla vesela če bi mi ga! user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

17.10.2008, 22:19

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

orgazem ne, lahko pa semenska tekočina, ker vsebuje seme hormone, ki mehčajo MV in posrbijo, da se hitreje in bolj odpreš, če si slučajno že kaj odprta.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

18.10.2008, 08:43

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Face, da sem vam da v 39t sexatuser posted image user posted image . Jst sem v 38t komaj dihala in se prestavila z ene sedežne na drugpuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

18.10.2008, 14:43

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala za odgovore!

porod sproži semenska tekočina (če ga) in ne orgazem

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

19.10.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urška

orgazem se dogaja v glavi in ne more sprožit poroda. baje pa da semenska tekočina mehča MV.

Urška, res nimaš pojma...ORGAZEM SE DOGAJA V GLAVI......ha,ha,ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...NE MORE SPROŽIT PORODA........ha,ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....hudo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem