cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali lahko par kapljic limoninega soka proti prehladu

clock-img

21.08.2005, 15:26

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

v iztisnjen jabolčni sok? Po mojem malo C vitaminčka ne škodi, se pa še dojiva (hvala bogu). Ji pa (obema nama) malo iz noska teče in kiha...:(

clock-img

21.08.2005, 15:32

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Kok je pa stara? Jaz našemu Maticu dam od časa do časa rezinico limone za cuzat, ker jo obožuje- kar steguje rokce proti njej, menda že od sedmega meseca, pa ni nobenih čudnih reakcij!

clock-img

21.08.2005, 15:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Sem videla, da je vaša stara 7 mesecev...jaz sem Neji dala malo limonce v sok že prej. Mislim, da pri 5. mesecu. Pa ni bilo nič narobe.

clock-img

21.08.2005, 22:11

clock-img

ibiza

pencil-img

16

Mi smo našmu :duda:zmer dal v en krožnik vodo in par kapljic olja31 (dobiš ga v lekarni) pa postavli na okensko polico za čez noč. Ponavadi je bil prehlad naslednje jutro mimo. Je pa to olje dost drago, je pa res da ga maš za dolgo časa, pa lahko ga uporabiš še zase, pod nosom se namaži, mal peče ampak se splača potrpet, vsem v naši familji ful pomaga.

clock-img

22.08.2005, 18:04

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

Hvala za odgovore, pri tamali je danes že bolje, manj iz noska teče (s pumpico ji vlečem ven in s fiziološko brizgamo v nosek), jaz sem pa huje...:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem