cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali lahko zamrznemo svežo zelenjavo za dojenčke?

clock-img

11.03.2009, 11:32

clock-img

čipka

pencil-img

1652

...da ne kuhaš vsak dan k idiot..  Ravno kuham zelenjavo(korenček, kolerabo, cvetačo, brokoli)  in je fuuuuuuul tega-sploh ker moja 6,5 mesečnica ne je toliko zelenjave. In kako lahko zamrznemo po delih, recimo za vsak dan en obrok?

Hvala za odgovore, l.p.

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

11.03.2009, 11:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

seveda lahko, čeprav nisem pristaš tega. Raje vedno sproti pripravim svežo hrano.

No, daš primerno količino recimo v jogurtove lončke, vrečkice,... kaj pač imaš doma

clock-img

11.03.2009, 11:47

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Aha, potem plastične vrečke lahko.  Pa se ne bo sprijela hrana na vrečke, ko je zamrznjena?

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

11.03.2009, 12:54

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

jaz sem ravno pred nekaj dnevi dala našemu 7-mesečniku špinačo, ki je bila v zmrzovalniku ...  po mojem ni panike user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

11.03.2009, 14:25

clock-img

silvy

pencil-img

174

Jaz sem si vedno malo večjo količino zelenjavne mineštrice skuhala in dal po lončkih v skrinjo. Vsakič, ko nisem imela časa sem eno povlekla ven. Zakuhala sem not malo paštice  ali rižeka in to je bilo to. Tudi, ko smo šli na smučanje sem to vlekla za sabo. Ali pa če smo kam šli za cel dan. Sem dam v termos in greš.

clock-img

11.03.2009, 19:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa ja, zamrzneš, da imaš vsaj kakšen dan bolj na izi, ko ni treba kuhat. user posted image  Sama tudi raje sproti propravim, ampak še raje grem pa za cel dan ven in se ne ubadam s kuharijo. user posted image

clock-img

13.03.2009, 23:12

clock-img

Tinyka

pencil-img

8

Lahko daš v lončke, v vrečkice-itak daš v najprej pod vodo, da mal odtajaš, potem pa v posodo. Mi smo tudi tako delali, sploh, ko še mala ni smela vsega jest, da sva midva jedla normalno kosilo, njej sem pa na hitro to odtajala.

Sem najboljša teta na svetu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem