cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali mogoče ima katera...

clock-img

18.12.2011, 20:36

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Plišasto igračko "ninico" zajčka iz Ikee?
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=16931997
Moja prijateljica ima enoletnico, ki je na tole igračko zelo navezana in se je zdaj ne da več kupiti (preverjeno v Avstriji in Italiji), ona pa bi zelo rada kupila enega za rezervo, da bi tistega prvega zajčka lahko vsaj oprala user posted image ali pa za primer, da ga zgubijo...

Če ga mogoče katera ima doma in ga bi lahko pogrešala, ga z veseljem odkupi! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

18.12.2011, 21:13

clock-img

smotka.dt

pencil-img

110

jao. sem imela podoben "problem" pred nekaj časa. Sicer z drugim pliškotom. Mi ni preostalo drugega, kot pa ovčko naročit prek ebay-a iz Nemčijeuser posted image

clock-img

18.12.2011, 21:27

clock-img

artista7

pencil-img

816

mogoče malo neumestno; ampak Ikea je npr tudi v Bratislavi na slovaškem, sem bila enkrat tam. Morda bi se dalo pogledati, če jo imajo tam pa se jo naroči ..

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

18.12.2011, 22:46

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

pravkar preverila na strani IKEA UK pa ga tudi ni...ce slucajno najde(te) kaksnega v UK sporoci, pa ga nabavim in posljem, lahko pa jih enostavno ni vec v prodaji (ostane ji/vam da preverite na glavni Ikei na Svedskem) in ga skusate najt na ebayju.

evo, tuki je en poceni, rabljen, na ebayju: http://www.ebay.co.uk/itm/Babys-rabbit-comforter-Ikea-/200679468843?pt=UK_Soft_Toys_Bears&hash=item2eb96daf2b&clk_rvr_id=298012814047

< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 18.12.2011 22:56:57 >

clock-img

19.12.2011, 20:08

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Hvala za odgovore. user posted image

Ja, očitno ji ne bo preostalo drugega, kot da preišče e-bay in naroči rabljenega. Tudi to je bolje kot nič. user posted image

clock-img

19.12.2011, 20:16

clock-img

nusi

pencil-img

1833

s temi ninicami je vedno user posted image , nikoli ne veš katero bo izbral, potem je pa ne dobiš več. naš ima eno žabo iz hoferja in zdej skos gledam kataloge, mislim, da smo jo enkrat na pomlad ene 2-3 leta nazaj kupili, še predn se je sploh rodil user posted image

clock-img

19.12.2011, 20:41

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Ja, nusi, točno tako. Zato sem pa jaz vesela, da ima naša samo dudo, hehe. user posted image

clock-img

19.12.2011, 20:41

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

a lahko kako slikico te ninice prilepiš da ti lažje pomagamo?

Jest sem imela tudi ninico kužka, ki pa še danes krasi mojo staro sobo.

clock-img

19.12.2011, 20:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

sori spregledala link.

Kaj pa kak C&A, al pa muller

clock-img

19.12.2011, 20:52

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Kliki, to je prav Ikea igračka, tako da je nimajo drugje, mora biti pa čisto taka, ker je kupila eno podobno, pa ne vžge..user posted image Pupa točno ve, kaj hoče. user posted image

clock-img

20.12.2011, 08:51

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

jaz mislim, da kupovat se eno isto je itak brezveze, ker pupa svojo pozna in ta druga bo cist ista, ne bo pa prava recimo za it spat, ko bo kaksen jok itd. Z njo se bo recimo igrala skupaj s prvo, ne bo pa ta tista njena igraca. No, vsaj ponavadi je tako s temi zadevami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem