writing-img

Ali pašejo uhani-dolgi, okrogli kratkolaskam??

clock-img

25.05.2007, 10:34

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla, no ve, ki se bolj spoznate...vedno sem nosila majčkene uhančke, bi pa enkrat imela malo drugače in bi kake okrogle.... Samo baje to h kratkim lasem ne gre ?

Imam pa bolj podolgovat obraz,ozek in očala... Tako da....user posted image  

kakšno mnenje? user posted image

clock-img

25.05.2007, 10:37

clock-img

Anonimen

meni je lepo vidit kratkolasko z večjimi uhančki...

najbolje je, da greš v zlatarno ali kaj podobnega in sprobaš uhančke. če imaš dog in ozek obraz, je možno, da ti kakšni dogi uhančki ne bodo pristajali, pojdi in probaj!

imaš pa en kup bižoterije - te modne uhančke, ki so viseči in malo večji! Ti bi ti pa ziher bolj pasali kot kakšni tanki viseči.

clock-img

25.05.2007, 11:53

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Lahko pa gres tudi v kako trgovinico kjer majo na kupe bizuterije, seveda, take z okusom! mislim, da dobri uhani popestrijo krakolaskin obraz!user posted image

clock-img

25.05.2007, 11:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, paše. Vprašnaje je, če je še modernouser posted image . To pa nimam pojma, ker se ne zanimam za modo in za uhane.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.05.2007, 13:31

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Po mojem ni problem v kratkih laseh. Mene zmotijo veliki viseči uhani v kombinaciji z očali!! To mi je res preveč kičastouser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

25.05.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Itak, da paše user posted image user posted image

clock-img

25.05.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem si jih kupila, ko sem lani imela še dolge lase. Potem sem se morala ostriči in mi nikakor niso pasali. Zdaj so mi lasje spet zrasli, je pa super. Tako da možno, da kakor komu, ampak meni ne, na kratke lase mi viseči uhani ne pašejo. Imam pa tudi dolg obraz.

clock-img

25.05.2007, 16:28

clock-img

muška

pencil-img

3223

meni to ni všeč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem