writing-img

Ali se jih spomnite???

clock-img

15.12.2009, 11:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ENO VPRASANJE....SE KATERA SPOMNI TEHLE BONBONOV???
http://www.kras-slovenija.si/proizvod/15_bonboni/34-505

a obstajajo boljši bonboni na svetu??? kupila sem jih prav zadnjic...dam enga v usta in....spomini,spomini...ravno okoli bozica nas je mami vedno razveselila z bonboni 505 z črto....

clock-img

15.12.2009, 11:59

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

OU JE, 505 s crtom user posted image , rondo, zmajček, iglu, roli-pop, bazooka, bronhi....no vsaj vem zakaj sem taka kot sem user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

15.12.2009, 12:00

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja se, jih še vedno velikrat kupim user posted image

clock-img

15.12.2009, 12:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

OU JE, 505 s crtom user posted image , rondo, zmajček, iglu, roli-pop, bazooka, bronhi....no vsaj vem zakaj sem taka kot sem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 13:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

oh ja to so stari cajti...user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.12.2009, 19:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

ofkors. poleg jadranke napolitank moja najljubša hrana maldosti

pa še superminti in pepermintiuser posted image

clock-img

15.12.2009, 22:11

clock-img

muco

pencil-img

1424

Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo.user posted image

clock-img

16.12.2009, 08:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo.user posted image

hvala!

clock-img

16.12.2009, 08:13

clock-img

Anonimen

pol so prsle se čunga lunga.......njamiiiiiiiiiiš!

clock-img

16.12.2009, 08:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

hvala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.12.2009 8:28:00 >

clock-img

26.01.2010, 21:24

clock-img

riba84

pencil-img

18

hvala!

pa saj nismo tak stare :-)     ja ja uni cigareti so bli tabolši

clock-img

26.01.2010, 21:30

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila user posted image drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu user posted image drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.01.2010, 22:23

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ti čigumiji še obstajajo...pred kratkim jih je nekdo (ne spomnim se kje smo bili) imel v skledi s sladkarijami.

clock-img

26.01.2010, 22:25

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila user posted image drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu user posted image drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

pa pokalic v vrečki, na jezik in je pooookalo
pa tud nisem starauser posted image , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami

< Sporočilo je popravil barika -- 26.1.2010 22:26:32 >

clock-img

26.01.2010, 22:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

ravno sem hotela bazooko omenituser posted image  ja, pa cigaret čigumiji...

ko sem bila v ene 3 razredu so prišli v trgovine munchmelowsi....nam je prodajalec prodajal po kosih iz škatle user posted image

...vox populi...

clock-img

26.01.2010, 22:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barika

pa tud nisem starauser posted image , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami

barika, pokalice so šeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
pri liziki pridejo,...
pa čunga lunga sem vidla zadnjic v nasi stacuni!user posted image

clock-img

26.01.2010, 22:31

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: barika

barika, pokalice so šeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
pri liziki pridejo,...
pa čunga lunga sem vidla zadnjic v nasi stacuni!user posted image

to imate v vaših rovtah še neke stare zaloge, mi v mestu smo bolj fancy, pa ni več videt tega user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 22:32

clock-img

barika

pencil-img

6448

bom naslednjič pogledala, če se  v kakšnem kotu še kje skrivajouser posted image

clock-img

26.01.2010, 22:34

clock-img

Anonimen

barika, ne, ker je nova pakunga:Duser posted image

clock-img

26.01.2010, 22:35

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Meni tudi. Moja pokojna babica jih je vedno imela user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

26.01.2010, 22:36

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ravno sem hotela bazooko omenituser posted image  ja, pa cigaret čigumiji...

ko sem bila v ene 3 razredu so prišli v trgovine munchmelowsi....nam je prodajalec prodajal po kosih iz škatle user posted image

munchmelow  jaz še vedno kupujem. sem se tako razveselila, ko so jih spet začeli prodajatuser posted image .....pa smoki od crvenke....ni ga boljšega...

clock-img

27.01.2010, 10:47

clock-img

uwaga

pencil-img

613

A še kje prodajajo bonbone Sladka tajna?

clock-img

27.01.2010, 10:51

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Seveda se jih spomnim saj jih še prodajajo ali ne?

clock-img

27.01.2010, 11:01

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Punce, sedaj pa eno vprašanje...
Spomnim se enih piškotov in sicer jih je bilo kar nekaj različnih vrst. Vem, da smo jih eno obdobje ful kupovali, zdi pa se mi, da smo jim rekli...(pa ne se smejat, ker se doma tega nihče ne spomni)...BANINI!

clock-img

27.01.2010, 11:06

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Jaaaaa melisnce. Teh pa sploh ni več. Sem povsod spraševala.

505 s crtom so pa tko al tko ZAKON. Smo jim rekli vložkiuser posted image , k so mel eni vir pr stran tako črto

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem