IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
vendar ne pride v upoštev, ker ima 10,2mio pikslov. Moj oče si pa skrajno želi 12mio pikslov, ker se na stara leta amatersko ukvarja s fotografijo in mu je velika želja ravno to. In vsaj v tem mu želim ustreči
Če se tvoj oče ukvarja s fotografijo, potem ve, da piksli pri vsem tem skupaj (sploh pa SLR-jih) ne igrajo prav posebne vloge
.
Poglej Nikita jaz samo vem, kaj si on želi. In ker bo to bolj kot ne presenečenje iz strani družine, ne bom vrtala po njem, kako in kaj, in zakaj toliko pikslov. Po resnici povedano, meni tile piksli ne igrajo vloge, in pri nas doma je Canonov digitalni fotoaparat, še to ne vem, kako se mu reče, čez glavo dovolj, pa smo dali zanj pomojem nič več kot 250€.
On si želi pač takšnega in ne vem zakaj se moraš norčevati?
Ribica, zelo ti hvala za pomoč. Praviš Canon? Ker zdaj ima Pentaxa, ne vem pa katerega natančno. Sem sicer res bila pozorna na to, da bi našli Pentaxa, pa nisem našla nič pod temi pogoji.
Univerzalni objektiv - mogoče sem se narobe izrazila, vednar mi je gospod v Media Marktu rekel točno to za D90, pač v smislu, da ima 'nekaj od 15 - 125, pa da ni potrebno dokupit dodatne objektiva za zoom'. Tako sem ga razumela, ne se zdej režat, če sem si kaj narobe tolmačila
Ali je ta Joe o katerim razlagaš ćlan tega foruma slučajno? Oziroma ga lahko ti povprašaš, če bi lahko bolj jasno in natančno opisal tole zadevco?