cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali so imeli po uvajanju GH vetrove

clock-img

13.12.2008, 15:44

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ali so imeli vaši sončki, kaj vetrov in prebavnih motenj po uvajanju goste hrane? Naša namreč ful prdka, pa se mi zdi, da jo tud mal zvija.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

13.12.2008, 19:32

clock-img

Skye

pencil-img

3190

IZVIRNO SPOROČILO: simona2

Ali so imeli vaši sončki, kaj vetrov in prebavnih motenj po uvajanju goste hrane? Naša namreč ful prdka, pa se mi zdi, da jo tud mal zvija.

naši dve tud kar konkretno prdita odkar smo začeli z GH user posted image , pa kakata tud po 3-4 x na dan, nisem pa opazila da bi ju kaj napenjalo. Mogoče pa ji daješ kaj takega, kar jo napenja user posted image ...saj več tud nas odrasle določene stvari napenjajo (fižol itd.)

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

13.12.2008, 20:34

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ne dala sem samo korenček (bilo kar OK), se mi pa zdi da je bilo hudo po jabolku, saj ga je prvič ful lepo pojedla, potem pa dvakrat zavračala. Probali smo tudi blitvo (ni šlo), danes pa kar zadovoljivo z bučko. Se mi zdi, da ne bi smelo nič od tega ne vem kako napenjat, saj so omenjena kot prva živila. No pa bo že samo rada bi da bi malo bolj jedla kot tastarejša, ki je še danes pravi izbirčnež in suha glistauser posted image .

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

13.12.2008, 20:38

clock-img

timika

pencil-img

159

spomnim se, da je bil prvič in edinkrat zaprt, mislim, da ni kakal 5 dni. sem sodijo tudi vetrovi, seveda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem