cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali so to zobeki?

clock-img

09.12.2008, 10:26

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Čao, spet se obračam na vas, saj nisem ziher. Moja 6,5m stara pupika ima že lep čas nastavke za zobeke, bele dlesni, zadnje dni pa mi zvečer komaj zaspi, ponoči ko se zbudi joka (kar prej ni), včasih si prav ihtavo tišči rokice v usta, čez dan je boljše, no malo je bolj sitna. Ne vem če to naj pripišem zobekom ali ne. Čez dan papa še kar normalno, ponoči pa ima raje čaj kot joško. Za zdaj uporabljam Calgel, vendar ni nekega jakega učinka, razmišljam pa o Calpolu, vendar ji ga ne bi rada dala, če niso krivi zobeki. Kako naj vem, saj veste, prvič mamica in ne vem kako to izgledauser posted image .
Hvala za pomoč.

clock-img

09.12.2008, 10:43

clock-img

mamica1

pencil-img

25

ja probej zvečer, če joka eno malo žličko calpola pa boš videla, če bo bolš

clock-img

09.12.2008, 11:09

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Pri nas se je isto dogajalo. Non stop roke v ustih, malo bolj tečne volje, slinjenje, ... in dobili smo 2 biserčka user posted image .

To je pomojem to. Jaz bi ji zvečer dala Calpol, če je res hudo, drugače nebi.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem