cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali so vsi kondomi enako zanesljivi?

clock-img

09.08.2007, 16:49

clock-img

Anonimen

Se opravičujem za neumno vprašanje, ampak me res zanima in res ne vem.

Kateri so najbolj kvalitetni in zanesljivi? A se ločijo po velikosti? Al so vsi univerzalne velikosti?

clock-img

09.08.2007, 16:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kateri so najbolj kvalitetni in zanesljivi?Ne vem, jih ne uporabljam. Baje Durex A se ločijo po velikosti?Da. Al so vsi univerzalne velikosti?Ne

clock-img

09.08.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kateri so najbolj kvalitetni in zanesljivi? menda so najbolj zanesljivi Durex. Pravijo da tisti neki čisto poceni niso dovolj zanesljivi, samo na vseh piše v procentih kako zanesljivi naj bi bili, to je pa odvisno od pravilne uporabe. Tko da pomojem so vsi enako zanesljivi, glavno da jih pravilno uporabljaš, da ne poči alpa kej tazga user posted image A se ločijo po velikosti? Al so vsi univerzalne velikosti? se ločijo po velikostiuser posted image

clock-img

09.08.2007, 19:36

clock-img

Anonimen

Hudoo.... a res al kaj?

In kk naj vem kakšne kondome naj kupim če s tipom še nisem spala (dotičnim namreč?)

A zdej bom morala spraševat tipe, kako velikega majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

sej večinoma so vsi približno iste velikosti, če so res kakšni ekstremi se pa da dobituser posted image  

clock-img

09.08.2007, 19:49

clock-img

Anonimen

Ja pa nej on kondome priskrbi a neuser posted image -verjetn ve kolkšnga mauser posted image
Čeprov če ne gre glih v kkšne ekstreme(upej da neuser posted image ) mu bodo normalni čist prou.

clock-img

09.08.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

Durex, Safex ..so o.k.

clock-img

09.08.2007, 20:30

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ja bo pa že tip tolko dober in bo poskrbel za svoj dežni plašč.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem