writing-img

Ali ste vedele,

clock-img

04.09.2006, 12:13

clock-img

noe

pencil-img

982

ko ste bile drugič noseče, oziroma že čutile to, da ste preden ste naredile test?Kaj vam je govoril vaš materinski nagon?

clock-img

04.09.2006, 12:19

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Še preden sva začela dejansko "delati" na drugem user posted image ,sva bila oba ziher,da bo takolj ratalo........in res je!!user posted image
Pa tudi v sebi sem kar nekako vedela,da sem noseča,še preden sem delala test.

Veliko uspeha želim,če še ni ratalouser posted image

clock-img

04.09.2006, 12:32

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem v drugo zanosila po štirih mesecih poskušanja. Ko mi je prve trikrat zamujala menstruacija, sem imela lažne občutke, da sem noseča.... napihnjen trebuh, povečane prsi...v bistvu predmenstrualne znake, ki so enaki nisečniškim.
No, ko mi je zaostajala četri mesec, sem bila 100%, da nisem noseča, ker med ovulacijo sploh nisva seksala. Ko mi je user posted image  zamujala že čez 10 dni, pa se je pokazal user posted image . Tak da sem sigurna, da sem ali od svetega duha spočela, ali pa sem imela ovulacijo pozneje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

04.09.2006, 13:12

clock-img

noe

pencil-img

982

Ne grem še delat testa, ker moram dobit jutri, če pa ne ga bom šla takoj kupit ker zmeraj dobim isti dan. Upam, dfa ne bom dobilauser posted image

clock-img

04.09.2006, 13:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem že prej slutila - pravzaprav bila 100 % prepričana.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.09.2006, 14:06

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ne, ne vem, ampak upam, da sem. Sicer sem rekla, da bom počakala do petka, ampak dvomim, da mi bo uspelo. Sporočim rezultat.

clock-img

04.09.2006, 14:07

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jest sem komaj čakala, da mož pride domov s testom. čutla nisem nič, ampak ker sva upala na to in je M "zamudila"  user posted image user posted image user posted image hehe, sem ga poslala po ROMED.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem