IZVIRNO SPOROČILO: lambada
Z fantom se že eno leto trudiva zanosit, pa enostavno ne gre. Ko sma se odločla za naraščaj sem še bla zaposlena. Zdaj pa več nisem, ker sem imela pogodbo za določen čas. Zaenkrat se tudi nič kaže, da bi dobla službo. Kakšno je vaše mnenje, ko je bodoča mamica brezposelna? Meni glih ni vseeno da sem brez službe, ampak da čakam, da jo bom dobla pa lahko tudi mine več mesecev.
tko ti bom rekla realno....če se znajdeš v taki situaciji, potem najdeš POTI....če pa se zavestno odločiš in začneš delat na tem imaš pa zavestno več pomislekov in te to na nek način sigurno tudi blokira...
mislim, pa da ko je PRAVI ČAS, dojenček pride, če HOČEŠ ali NOČEŠ...kaj je pa pravi čas, pa očitno ŽIVLJENJE bolj ve, k pa mi ljudje...
denar je problem in če imaš otroka in nimaš za njega, je denar še večji problem....predvsem pa čustva, ki te potem preplavijo...mislim, pa da bo vedno bolj slabše, kot pravijo na tv-ju....ne pa boljše...
tudi sama sem se začela bat tega...
če imaš fanta oz. moža, ki zasluži dovolj, je ponavadi ženskam vseeno in ostanejo doma...mislim pa da je to zlo odvisno od ženske do ženske...ene hočejo vse . otroka, lep dom, dober avto, službo in fajn odnos z možem....