writing-img

Ali uporabljate Calgon?

clock-img

23.11.2008, 17:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Imava nov pralni stroj in stari teži, da bi bilo morda dobro uporabljati Calgon...Ga vi uporabljate? Opažate kakšne razlike, če ga in če ga ne?

clock-img

23.11.2008, 17:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne uporabljam....ker če zračunam, da me je prejšnji brez kalgona brez problema držal 15 let. če si pa zdračunam, koliko kalgona bi porabila v teh letih user posted image  si vmes kupim še en pralni stroj....

...vox populi...

clock-img

23.11.2008, 17:46

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

M ata Calgon je čista natega. Vprašaj Jančiko.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

23.11.2008, 17:47

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

to so že v tv dober dan ugotovil da se ne splača user posted image

ok, šalo na stran, mi mamo menda najtršo vodo v slo, pa nam je prejšni pralni stroj držal 12 let.
če te je pa reeees strah vodnega kamna, pa h prašku pri vsakem pranju vlij žlico alkoholnega kisa - je cenejši, in bolj ekološki, učinek je pa vsekakor primerljiv s calgonom user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.11.2008, 18:12

clock-img

malecka

pencil-img

1665

se popolnoma strinjam z predhodnicami....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

23.11.2008, 18:13

clock-img

moci

pencil-img

5572

namesto mehčalca uporabljam kis, torej ta odstrani kamen. po moje.

vsekaor se mi zdi kalgon čist mimo.

clock-img

23.11.2008, 18:18

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Moja mami pravi, da so sestavine, ki so v kalgonu tudi v vsakem drugem prašku, torej nima kalgon kaj bolj odstranjevat kamna kot drugi praški in je čisti nateg. Mimogrede, dela v tej branži.

clock-img

23.11.2008, 18:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja, se strinjam z vsemi. Hvala. Sicer imam eno odprto škatlo po moje že več kot šest let v kopalnici, pa ne vem, če sem ga dvakrat uporabila. Tako da novega ravno tako ne bi, sploh, če ni potrebe.

clock-img

23.11.2008, 18:27

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ah, Volga, Volga... se vidi, da nisi v koraku s svetovnimi trendi in znanstvenimi dognanji. Pa saj ja vedno povejo, da je edini učinkovit Calfort, da je vse drugo zanič. Pa še na škatli pralnega praška ti piše!
user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

23.11.2008, 20:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ne opažam nobenih razlik, ker Calgon je, kot je že mati Mišni dodala, najbolj donosen nateg zadnjih let. JANČIKAAAAAAAAAAAA ??!!!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

23.11.2008, 20:24

clock-img

jar

pencil-img

248

tudi jaz ga ne uporabljam.

clock-img

23.11.2008, 20:45

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: jar

tudi jaz ga ne uporabljam.

enako

clock-img

23.11.2008, 21:04

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Ne uporabljam. Se mi zdi ravno  takšen nesmisel, kot čistilo za greznico (da vrtni palčki ne zbežijo od hiše).

clock-img

23.11.2008, 21:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ojej no, ne se tak napenjatuser posted image . Bom pa še enkrat povedala, pa srčno upam, da me ne bo kak proizvajalec ali kdo že tožil zaradi obrekovanja, ker če me bo, bom vse zanikala in rekla, da se tule gor samo lažem, OK?

Torej pred nekaj leti leti je serviser povedal moji mami, kako so snemali reklamo za za ta čuveni kalgon. Človek v reklami iz tistega časa je dejanski serviser, prijetelj tega prvega serviserja. Grelec so zmočili in nato potunkali v moko, tako da je bil potem tako lepo obložen z "vodnim kamnom"user posted image . Vodni kamen se začne nalagati šele pri 63 stopinjah in kolikor ga je naloženega na grelcu, se pri naslednjem segrevanju spet sproti odlušči dol (njegove besede).

Moj mož pravi, da je videl že 20 let stare grelce in bobne, pa nikjer nobenega vodnega kamna. V reklami tudi pravijo, da se v Sloveniji vsakih 9 ali koliko minut pokvari pralni stroj zaradi vodnega kamna. TO študijo bi pa res rada vidlauser posted image .

clock-img

23.11.2008, 21:14

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

odprto škatlo po moje že več kot šest let v kopalnici, pa ne vem, če sem ga dvakrat uporabila.

No jaz jo imam pa že 4 leta. Kupil jo je seveda mož in če slučajno vstopi v kopalnico, ko filam stroj, usuje mal noter. No v 4 letih mu ga še ni uspelo pol porabit.user posted image

clock-img

24.11.2008, 09:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ojej no, ne se tak napenjatuser posted image . Bom pa še enkrat povedala, pa srčno upam, da me ne bo kak proizvajalec ali kdo že tožil zaradi obrekovanja, ker če me bo, bom vse zanikala in rekla, da se tule gor samo lažem, OK?

Torej pred nekaj leti leti je serviser povedal moji mami, kako so snemali reklamo za za ta čuveni kalgon. Človek v reklami iz tistega časa je dejanski serviser, prijetelj tega prvega serviserja. Grelec so zmočili in nato potunkali v moko, tako da je bil potem tako lepo obložen z "vodnim kamnom"user posted image . Vodni kamen se začne nalagati šele pri 63 stopinjah in kolikor ga je naloženega na grelcu, se pri naslednjem segrevanju spet sproti odlušči dol (njegove besede).

Moj mož pravi, da je videl že 20 let stare grelce in bobne, pa nikjer nobenega vodnega kamna. V reklami tudi pravijo, da se v Sloveniji vsakih 9 ali koliko minut pokvari pralni stroj zaradi vodnega kamna. TO študijo bi pa res rada vidlauser posted image .

jančika, hvala, tole zadevo bom zdajle sprintala, da jo dam mojemu biseru prebrat. Da bo nehal težit enkrat za vselej user posted image  

maška, ti pa zgleda,d a imaš tudi en podoben biser doma, kot je moj, še ti sprintaj, pa mu daj prebrat. user posted image

clock-img

24.11.2008, 09:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

No, pri nas tudi nimamo Calgona. Ker tudi pralni stroj, ki ga uporabljamo, ni naš in mi je sladko vseeno, zaradi česa bo crknil, ko in če bo. user posted image

clock-img

24.11.2008, 11:25

clock-img

moci

pencil-img

5572

sem se spomnila, da smo ga uporabljali, ja.
za pomivalni stroj ...

ker je šel polpismen dec v šoping in je prinesel calgon tablete namest calgoint. no, sem nekaj časa gledala zakaj hudič tako slabo pomije, ker sem tudi nepismenauser posted image
še dobro, da se nismo zastrupili

clock-img

24.11.2008, 12:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem se spomnila, da smo ga uporabljali, ja.
za pomivalni stroj ...

ker je šel polpismen dec v šoping in je prinesel calgon tablete namest calgoint. no, sem nekaj časa gledala zakaj hudič tako slabo pomije, ker sem tudi nepismenauser posted image
še dobro, da se nismo zastrupili

Fak, moca user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

24.11.2008, 15:05

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Ja, v taboljših praških je že not tisto sredstvo proti vodnemu kamnu, v ta cenejših ga je manj.... Zato kupiš kalgon, pa si na istem, če ne še na slabšem!!

Moram priznati da sem ga enkrat kupila. Pa nič več, ker sem najdla podobne informacije kot na tem forumu! Zdaj namesto mehčalca in calgona eden zamašek jabolčnega kisa (oz. kakršenkoli se že v hiši najde) in perilo je mehko, pralni stroj je star 2 leti, bomo vidli čez čas....

clock-img

24.11.2008, 19:26

clock-img

janca

pencil-img

309

Ne uporabljam. Imam osem let pralni stroj Gorenje in ni videti nobenih sprememb.
Če bi pri vsakem pranju uprabljala calgon in to osem let, bi skoraj že mela nov pralni stroj. Perem enkrat dnevno.

clock-img

24.11.2008, 22:24

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Ga ne uporabljam.

clock-img

24.11.2008, 23:16

clock-img

Anonimen

pravijo, da se v Sloveniji vsakih 9 ali koliko minut pokvari pralni stroj zaradi vodnega kamna.

To sem se tudi jaz vprašala, kako bi bilo, da bi re to bilo. A bi kar v vrsti stali pred tehničnimi trgovinami. Za marketing bi bilo to fajn, ja. user posted image
Tudi jaz ga ne uporabljam.

clock-img

24.11.2008, 23:34

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

maška, ti pa zgleda,d a imaš tudi en podoben biser doma, kot je moj

Sem se že ustrašla, dasi deliva enega možauser posted image

No mojemu je že uspelo ugotovit, da to zadevo že vsebuje prašek, ampak še vedno skuša to škatlo spraznit.

clock-img

27.11.2008, 22:54

clock-img

mayflower

pencil-img

789

He, he. Tisti serviser iz TV reklame je iz našega ajdovskega konca. Pa z njegovo hčerko sva skupaj hodile v šolo, pa na faksu sva se od tiste reklame pogovarjale. Ni nič moke omenjala.....user posted image user posted image user posted image user posted image
DRugače pa se strinjam, d agre za čisti larifari.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem