IZVIRNO SPOROČILO: pupa25
Srki, a si ti slučajno v svetu staršev nekega vrtca v deželi suhe robe?
Se mi zdi, da sem te včeraj videla tam....
Ja, v deželi suhe robe sem, samo ne v svetu staršev. A je bila katera iz L.P.?
Drugače pa, ene niste razumele, kaj hočem povedat. Itak, naj imajo dopust, pa zakaj vse naenkrat?
A ene ne razumete, da ti v službi kar določijo dopust od takrat do takrat? Pa moraš bit lepo tiho?
Ne razumem samo tega, zakaj vse naenkrat. To je vse, kar me je zanimalo. In imamo en sam vrtec, naslednji je 10 km stran.
Pa ja, res očitno rinem z glavo skozi zid.
Drugače pa sem mislila da vrtec zaprejo ne med prazniki, itak da je takrat zaprt, ampak ga zaprejo od 31.7. do 16.8.
Gina, seveda da nobenemu ne pade krona iz glave, samo menim, da je vrtec pa le ena taka ustanova, ki si tega ne bi smela privoščit. In varstvo otroka jaz ne primerjam z neko posodo iz merkatorja, mi dol visi zanjo, ker jo lahko dobim kaseneje, varstva za otroka pa ne morem dobit kar tako.
PA ŠE ENKRAT POUDARIM, PRIVOŠČIM DOPUST VSEM, TAKIM INŠTITUCIJAM, KOT SO VRTCI, ZDRAVSTVO,...PA NAJ SE RAZPOREDIJO, TUDI MI SE MORAMO IN ISKAT DEŽURSTVA IN ZAMENJAVE, PA ME NOBEN NIČ NE VPRAŠA, ALI LAHKO TAKRAT IN TAKRAT....IN JA, KRIČIM.
No, zdaj bom pa res glede tega utihnila, ker me od našega vrtca že itak glava boli. Pa ne mi zdaj rečt, naj ga dam v drug vrtec, ker nimam te možnosti.
Lep dan!