writing-img

Alkohol- posledica sex?

clock-img

27.08.2007, 23:33

clock-img

Anonimen

Zanima me vaše menje. In sicer: Kadar pijete oz. če pijete, ali je večja možnost, da se znajdete med rjuhami z osebo, ki vam je mogoče tudi sicer všeč?
Ali alkohol na vas ne vpliva v toliki meri, da bi lahko podlegli preizkušnji? In če bi alkohol resnično bil vzrok, po katerem kozarčku mislite, da bi podlegli? Ali je dovolj le ena penina?
Pa recimo, da ste samski. Ker drugače boste vsi napisali, da nebi skočili med rjuhe. user posted image

clock-img

28.08.2007, 00:02

clock-img

Anonimen

Ob alkoholu se podleže tako, da se ne da seksati, zadeva težje vstaneuser posted image

clock-img

28.08.2007, 07:25

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

No, ni ravno tako, da se ne da, odvisna je količina popitegauser posted image če je preveč, se sploh malokaj dauser posted image
Ne, se mi še ni zgodilo, da bi zaradi popitega aljkohola pristala v postelji, sploh, ko sem bila samska. Ko pa nisem bila, je včasih alkohol malo pomagal in sem pozabila na kak sporček, ki sva ga imela takrat s takratnim tipom.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

28.08.2007, 08:03

clock-img

Anonimen

Ne vem... ker ne pijem.. alkota..  :)) oz.. tolk mal.. da ni nobene razlike..

clock-img

28.08.2007, 08:40

clock-img

crci06

pencil-img

1854

ena penina bi bila dovolj za psihično spodbudo nekoga, ki si želi, pa si misli, da zdaj ima kao razlog... kot je polna luna razlog, da so polne gostilne... ne  ni to razlog, se ga pa držimo, kot, da bi bil pravilo...

Da pa si ne bi želel seksa in bi se kar zgodilo, pa mislim, da je ena penina za vsakogar premalo...

Jaz tudi mislim, da prekomerna količina ne vodi do seksa, se jih pa kr nekaj hvali, da so takrat boljši... nisem sprobala, ne vem, vedno sem si mislila, da nakladajo...

clock-img

28.08.2007, 08:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Kadar pijete oz. če pijete, ali je večja možnost, da se znajdete med rjuhami z osebo, ki vam je mogoče tudi sicer všeč? Ali alkohol na vas ne vpliva v toliki meri, da bi lahko podlegli preizkušnji? In če bi alkohol resnično bil vzrok, po katerem kozarčku mislite, da bi podlegli? Ali je dovolj le ena penina?

Nism samska, torej ta predpostavka odpade. Drgač pa - k ruknem kkšno svojo preljubo user posted image  vodko, si itak več upam (že brez nje si full, tko, da je pol res kriza user posted image ) in posledično je tut več šans za kej tacga, ja. Na srečo pa se poznam in vem, kakšna sm, ko kej spijem, zato preventivno najrajš pijem v ženski družbi (tle pa ni šans, da se kej zgodi user posted image ) al pa doma s svojim dedcem (k potem naje*e user posted image ). ČE pa bi nekak pristala v situaciji, da bi bli nekje samo jst, "nekdo" in vodka... hja, pol pa nč ne garantiram. No, sej pravm - namerno se izogibam takim situacijam user posted image , da ne bi blo sranja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem