writing-img

Alkoholni flomaster

clock-img

06.03.2009, 13:19

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Hči je na nove kavbojke "risala" z rdečim alkoholcem. Kako naj čačko spravim dol. Hlače so svetlejše, zato je rdeča čačka zelo vidna.

clock-img

06.03.2009, 14:38

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, če se ti zdi, da so hlače uničene, nimaš več kaj zgubiti, kajne? Torej jaz potem počnem marsikaj, glede na to, da slabše ne more biti. Jaz bi poskusila čačko očistiti z acetonom ali razredčilom. Obstaja tudi brisalec za take flomastre (kot smo včasih imeli brisalec za nalivno pero), mogoče bi šlo dol tudi s tkanine. S plastike in hladilnika vem, da gre.

Ne vem, poskusi najprej z acetonom, nato pa jih daj oprat na višjo temperaturo. Boš videla, kaj bo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

06.03.2009, 15:28

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Najprej probaj z "venišem"

clock-img

06.03.2009, 21:35

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Meni je pomagal "meglio".

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

07.03.2009, 16:24

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Poizkusila z venishom, z megliom... Na koncu pa še s perkloretilenom s katerim sem se v kopalnici skoraj zadušila. Hlače oprala na večji temperaturi in večina čačke je šla rakom žvižgat.
Po moje bom postopek ponovila še enkrat ali dvakrat in hlače bodo OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem