writing-img

Alnatura - zelenjavna jušna kocka

clock-img

17.05.2006, 20:12

clock-img

thunder

pencil-img

302

Jaz veliko stvari kupujem od Alnature v DM-u ker je vse na BIO osnovi. Danes sem odkrila tudi njihove zelenjavne jušne kocke in prvič skuhala zelenjavo na tej osnovi. Mali je tako jedel zelenjavo, da kar nehat ni mogel. Res je bilo okusno - valjda je razlika če zelenjavo sam soliš - nima nobenega pravega okusa taka župcauser posted image .
Zanima me, če še katera uporablja te zadeve oz. če ste morda kaj slabega slišale o tem?

clock-img

17.05.2006, 20:43

clock-img

majibee

pencil-img

77

Ja jaz vedno uporabljam te zelenjavne kocke od Alnature. So fajn tud za rižoto, namesto soli dam eno kocko in ma mali ful rad!user posted image user posted image

clock-img

17.05.2006, 21:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem jih tudi začela uporabljati in so super. Samo z govejo juho so pa skregane. Okus se ne ujame. So zgleda res samo za zelenjavne jedi.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

23.05.2006, 21:16

clock-img

jada

pencil-img

223

Jaz tudi uporabljam kar nekaj stvari od Alnature in moram reči da so te zelenjavne kocke res super, običajno jih uporabljam v juhi in pa za rižote.
prav tako mi je pa všeč njihov riž (mlečni) za mlečni riž se razkuha veliko bolje kot navaden.

lp

clock-img

24.05.2006, 09:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.05.2006, 12:13

clock-img

thunder

pencil-img

302

Na moji piše samo "zelenjavna jušna kocka" (gemüse brühe) in je fulll okusna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem