writing-img

Amb.za genetske preiskave - MB ali LJ ?

clock-img

26.01.2006, 12:12

clock-img

lumpy

pencil-img

874

V imenu svoje prijateljce bi prosila za vaše mnenje , če ima katera kaj izkušenj na tem področju.

Z svojim user posted image , ki je sedaj star 7 mesecev morata v ambulanto za genetske raziskave , ker naj bi malči imel povečan razmak med očesoma in kožno gubo na zgornji veki...

Glede na to da je iz Koroške jo zanima za katero smer naj se odloči - LJ ali MB ? Ima katera kakšne izkušnje v kateri izmed teh ambulant ? Pozitivne ali negativne.

Za morebitno pomoč se vam najlepše zahvaljuje in vam pošilja user posted image  za lepši dan.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

26.01.2006, 15:35

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

lumpy, ne morem ti rect za izkusnje... sem sicer govorila z dr. Anamarijo Brezigar na spodnjem naslovu in moram rect da je zelo prijazna oseba in pripravljena pomagat; z njo sem kontaktirala samo po telefonu, ker sem potrebovala nasvet. naj tvoja prijatlejica poklice in poskusi.

Ambulanta za klinično genetiko Ljubljana
Ulica Bratov Babnik 10,
1000 Ljubljana
Naročanje: 01 510 71 30

Mami, pika moja!

clock-img

03.02.2006, 17:41

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Hvala ti v imenu prijateljice, bo poskusila. user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem