writing-img

Amoksiklav in zanositev

clock-img

20.05.2008, 22:22

clock-img

trchy

pencil-img

66

čao pupe!

spet sem nazaj po nekaj mesečni prekinitvi zaradi abrazije in reabrazije... ampak zdaj smo šli spet v nove boje in tokrat na ZMAGO!!! user posted image  pred enim tednom sva s fantom ponovno začela delati na user posted image , in ravno zdej ko sm v plodnih dneh je moral fant začeti jemati Amoksiklav, ker ima vnetje živca. pa me zanima, če ima kera podobne/enake izkušnje, ker ne vem ali je pametno zdaj  delat na user posted image , al kakšen vpliv imajo te tablete potem na vse skupaj.
poleg tega se je fantu včeraj na penisu naredil nekakšen "mozolj" in ne veva kaj je to. to se mu je sicer nardil enkrat že pa je po 2-3 dneh zginlo.

plis, plis napište mi, če kaj veste o teh stvareh...
lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 21.5.2008 10:32:48 >

clock-img

20.05.2008, 22:24

clock-img

Anonimen

Amoksiklav nima veze z zanositvijo.glede mozolčka pa kar do zdravnika,čeprav izgine,ker s takimi zadevami se ni za igrat.To je treba rešit

clock-img

21.05.2008, 07:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

Mogoč je tvoj alergičen.Moj je enkrat po ospenu,fasal take majhne bele mozoljčke po penisu.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.05.2008, 07:08

clock-img

Anonimen

Antibiotik, ki ga jemlje on, pa res nima veze. Jaz sem Amoksiklav dobila od G med
user posted image .

clock-img

22.05.2008, 07:55

clock-img

sharona

pencil-img

82

Amoksiklav spada med 'za nosečnice varne antibiotike'

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem